Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei Mate 50 Pro’nun Kamera Özellikleri Netleşiyor

Huawei Mate 50 Pro modelinin kamera özellikleri belli oldu. Telefonda üç kamera ve bir de lazer sensör olacak. Detaylara göz atalım…

Huawei Mate 50 serisi gündemin ilk sıralarında yer edinmeye devam ediyor. Mate 50 modelinin teknik detayları ve nasıl bir tasarıma sahip olacağı büyük ölçüde netlik kazandı. Sıra serinin Pro modeline geldi. Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo aracılığıyla Huawei Mate 50 Pro hakkında bazı bilgiler sızdırıldı. Sızıntı bu defa Mate 50 Pro’nun kamera birimi hakkında önemli bilgilere ulaşmamızı sağlıyor.

Huawei Mate 50 Pro Dört Kameraya Sahip Olacak

Alt bölümde yayınlanan görüntü Mate 50 Pro’nun mühendislik örneğine bakılarak oluşturuldu. Telefon, serinin son iki modelinde olduğu gibi biri yuvarlak bir kamera modülüne sahip olacak. Kaynağın aktardıklarına göre yuvarlak alanın sağında ana kamera yanında ise ultra geniş açılı sensör olacak. Alt bölümde periskop kamera ve 3D ToF sensörü göreceğiz.

Kaynak ayrıca Huawei’in Mate 40 Pro’daki dört bir yanı kavisli ekran yerine kavis eğriliği daha az olan ve çentikli bir panelle çıkış yapacak.

Snapdragon 8 Gen 1 4G işlemcisinden güç alacak telefonda artık Leica desteği olmayacak. Huawei bunun yerine kamera birimi için kendi alt markalarından biri olan XMAGE’in duyurusunu gerçekleştirdi. Bu logo dört kameranın ortasına yerleştirilecek. XMAGE kamera teknolojisinin Mate 50 serisine neler getireceğini bizler de merakla bekliyoruz.

Huawei Nova Y70 Pil Testi! Bitmeyen Pil Yapmışlar

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu