Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Z Flip 6 Pil Kapasitesi Büyüyor

2024'ün en çok merak edilen telefonlarından biri olan Galaxy Z Flip 6, öncülü Galaxy Z Flip 5'e göre daha büyük bir pil kapasitesi sunacak.

Samsung’un yaz döneminde duyuracağı katlanabilir akıllı telefonlara dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Samsung’a yakın bir kaynak, Galaxy Z Flip 6 modelinde yer alacağı pil kapasitesini netleştirdi.

Galaxy Z Flip 6, 4.000 mAh Pil ile Geliyor

Rapora göre Galaxy Z Flip6, Flip5’ten daha büyük bir bataryaya sahip olacak. Hatırlayalım Galaxy Z Flip 5’te 3.700 mAh büyüklüğünde bir pile yer verildi. Söz konusu telefonun devam modeli olan Galaxy Z Flip6 olduğunda ise pil kapasitesi 4.000 mAh seviyesine çıkarılacak. Daha büyük pil ve daha verimli çalışan bir işlemciyle birlikte Galaxy Z Flip 6’nın öncülüne göre daha uzun pil süresi sunmasını bekleyebiliriz.

Galaxy Z Flip 5 fiyatı.jpg

Verilen bilgiler arasında ayrıca Galaxy Z Flip6’nın ekran, kamera ve yapay zeka özelliklerinde de iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Sızıntı, daha geniş bir en boy oranı, 50 MP kamera ve yeni yapay zeka yeteneklerinin Galaxy S24 serisiyle uyumlu olduğunu gösteriyor.

Telefonun işlemci biriminde beklendiği gibi Snapdragon 8 Gen 3 olacak. Dış kısımda 3.9 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı bildirilen telefon kutudan Android 14 tabanlı One UI 6.1 ile çıkacak. Öte yandan telefondaki 50 megapiksellik ana kamera, Galaxy S23 / S23+ modellerinde yer alan ana kamera ile aynı olacak. Diğer yardımcı kamera ise beklendiği gibi ultra geniş açılı bir sensör olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu