Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknolojiYazılım

Huawei, ilk kez resmi olarak P50’den bahsetti! Daha durun P40 alamadık

Akıllı telefon üretimine son hızla devam eden Huawei, bugün gerçekleştirilen bir toplantıda ilk kez resmi olarak P50’den bahsetti.

Çinli teknoloji devi Huawei, ABD yaptırımlarına rağmen akıllı telefon satışlarına hala tam gaz devam ediyor. Son olarak P40 serisini piyasaya süren şirket, bugün gerçekleştirilen bir basın toplantısında ilk kez P50 modelinden bahsetti. Huawei P serisi müdürü Wang Yonggang, P40 ile ilgili soruları yanıtlarken aynı zamanda bir sonraki amiral gemisi P50‘ye de değindi.

Wang Yonggang, Huawei P serisinin şirketin amiral gemisi cihazları olduğunu belirtti. Aynı zamanda bu cihazlar akıllı fotoğrafçılık ve teknolojik estetiği ile de diğer akıllı telefonlara kıyasla her zaman daha premium özellikler ile piyasaya getirilmiştir. Tasarım açısından bahsedecek olursak P20‘nin aurora rengi, P30‘un aynalı  tasarımı ve son olarak  P40 serisinin nano-mikrokristalin seramik işlemesi gerçekten çok iyi işler başarıyor.  Hatta P40 serisinin malzemesi üç önemli detayı da içerisinde barındırıyor. Bunlar;

  • Malzeme bir sıcaklık hissi ve yeşim benzeri bir deneyim getiriyor;
  • Düşme önleme özelliği büyük ölçüde geliştirildi;
  • Uzun zaman yeni gibi hissettirecek bir yapılandırma var

Peki Huawei P50 serisi nasıl olacak?

Wang Yonggang, Huawei P50 serisi ile ilgili olarak, P serisinin her yıl ilkbaharda piyasaya sürüldüğünü  belirtti. Ayrıca cihazların en az 18 aylık bir geliştirme sürecinden geçtiğini de sözlerinin sonuna ekledi. Yani Huawei, geçen yıldan bu yana bir sonraki P serisi için çalışmalarına çoktan başladı.

Bakalım Çinli üretici P50 serisi ile ilgili yeni gelişmeleri ne zaman duyuracak? Bekleyip görelim

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu