OPPOTablet

OPPO Pad 2 Sertifika Toplamaya Başlıyor

OPPO’nun yeni tableti olmak için hazırlanan OPPO Pad 2 resmi olarak duyurulmasa da sertifikaları toplamaya başladı.

Geçtiğimiz yıl itibariyle tablet piyasasına giriş teknoloji devlerinden OPPO geçtiğimiz aylardan başlayan sızıntılar ile yeni OPPO Pad 2 tableti üzerinde çalıştığı biliniyordu. Duyulduğu günden itibaren belirli aralıklarla sızıntılar ile haber gelmeye başlamıştı. Bugün ise sızıntılardan ziyade yeni tableti OPPO Pad 2 Bluetooth SIG sertifikasyon sitesi tarafından görüntülendi. SIG onayından geçen cihazlar genellikle bir ay içerisinde resmi olarak piyasaya sürülmeye başlanıyor. Bu nedenle Şubat ayında ya da Mart ayının başlarında resmi olarak piyasaya girebilir.

Bluetooth SIG sertifikasyon sitesinde OPD2201 model numarası ile görüntülendi. Listeye baktığımız zaman tablet OPD2201_13.1 yazılım sürüm numarasına sahip olduğu görüntüleniyor. Bu yazılım sürümü ile anlayacağımız tablet ColorOS 13.1 arayüzüne sahip olarak kutusundan çıkacak. Listede ayrıca yeni modelin Bluetooth 5.3 desteğine sahip olacağını da açıklıyor.

OPPO’nun kardeş markası olan OnePlus, 7 Şubat tarihinde Hindistan’da OnePlus Pad’i piyasaya sürecek. OnePlus Pad ve OPPO Pad 2 tabletlerin aynı cihaz olarak karşımıza çıkabilir. Geçtiğimiz yıl Şubat aylarında piyasaya sürülen OPPO Pad ile kıyaslandığı zaman Pad 2’nin daha iyi bir ekrana, gelişmiş performans sunan işlemciye ve daha iyi şarj sunması bekleniyor.

OnePlus Pad 2.8K çözünürlüğe, 144Hz ekran yenileme hızına, HDR10+ ve Dolby Vision desteği sunan bir LCD panele sahip olacağı da ortaya çıkmıştı. Ekran özellikleri aynı bu şekilde karşımıza çıkabilir. Ancak OnePlus’dan beklenen işlemci yerine bu tablette MediaTek Dimensity 9000 işlemcisini görebiliriz. Ayrıca OnePlus Pad’de 8640 mAh olan pil kapasitesinin bu modelde 9500 mAh olması bekleniyor. Ancak iki modelde de aynı şekilde 67W kablolu hızlı şarjı desteklemesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: OnePlus Pad Pil Kapasitesi ve Şarj Hızı Sızdırıldı

Oppo’nun Şubat ayında Çin pazarında Find X6 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor. Find X6 serisinin piyasaya sürülmesi esnasında OPPO Pad 2’yi de ortaya çıkararak bir sürpriz yapabilir. OPPO Pad modeli gibi Çin pazarında yaklaşık 350 Dolar civarında fiyatlandırılması bekleniyor. Henüz resmi bir açıklama gelmediği için sadece Çin pazarında mı satılacak yoksa küresel pazara da gelecek mi bilinmiyor. Ancak ilerleyen günlerde hem sızıntılar ile hem de resmi yollardan daha fazla bilgiye sahip olmayı bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu