Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiWhatsApp

WhatsApp Sohbetlerinde Köklü Değişiklik! Daha Büyük Olacak

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yine bir dizi yenilik üzerinde çalışmaya devam ediyor. Sohbetler farklı bir boyuta geçecek.

Gizlilik politikası ile geçtiğimiz aylar da bir skandala imza atan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kısa süre sonra milyonlarca kullanıcısını kaybetmişti. Kullanıcılarının büyük bir bölümünü Telegram ve Signal gibi platformlara kaptıran mobil uygulama kullanıcılarını geri kazanabilmek için de çeşitli yenlikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Sık sık güncellemeler ile haberlerimize konu olan mesajlaşma uygulaması kullanıcı sohbetlerini farklı bir boyuta geçirmenin yollarını arıyor. Biz de uygulamayı yakından takip ettik ve radarımıza yakalan yeniliği sizlerle paylaştı.

Popüler mesajlaşma uygulaması üzerinde yeni bir özelliği görmek artık normal bir hal aldı. Gizlilik politikası ile hem ülkemiz de hem de dünyada eleştiri oklarını üzerine çeken uygulama çok geçmeden gizlilik politikasını değiştirme kararı almıştı. Teknoloji dünyasında adeta geri vites olarak değerlendirilen bu gelişmeden sonra şirket güncellemelere ağırlık vermiş ve kullanıcılarını kazanma yolları aramıştı.

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp Sohbetlerinde Resimler Ve Videolar Artık Daha Büyük Olacak

Ara başlığımızdan da anladığınız gibi mobil uygulama üzerinde mesajlaşırken artık videolar ve resimler daha büyük boyutta karşımıza çıkacak. Bu özellik sayesinde kullanıcılar aldıkları yada gönderdikleri tüm resimlere tıklayarak büyütmek zorunda kalmayacak ve sohbetlerine devam edebilecekler. WhatsApp’ın resmi Twitter hesabı üzerinden duyurulan bu gelişme kullanıcılar tarafından nasıl karşılanır bilinmez ancak öyle aman aman bir gelişme olduğunu da söyleyemeyiz. Aylardır çeşitli sorunlardan bahsedilirken, şirketin bu alanda böyle bir yenilik üzerinde çalışması kullanıcılar tarafından pek de olumlu karşılanmayacaktır. Diğer uygulamalarla rekabeti devam ettirmeye çalışan şirket, en büyük rakibi Telegram’ı da yakından takip ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu