AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Buds Pro Yeni Gümüş Rengi İle Tekrardan Sızdırıldı

Geçtiğimiz haftalarda mor rengi ile sızdırılan Galaxy Buds Pro, şimdi de gümüş rengi ile birlikte tekrardan gün yüzüne çıkıyor.

Son zamanlarda pek çok kez gündemimize konu olan Galaxy Buds Pro, her geçen gün yeni detayları ile tekrardan netlik kazanıyor. Galaxy S21 sersisinin yanında gelmesi beklenen bu kablosuz kulaklık, geçtiğimiz haftalarda FCC sertifika sitesinden onay almıştı. Daha sonra ise güvenilir kişi olan Evan Blass tarafından mor rengi ile sızdırılmıştı. Şimdi ise yine aynı kişi, Galaxy Buds Pro’nun gümüş rengini ortaya çıkarıyor.

Genel anlamda baktığımız zaman Galaxy Buds Pro, geçtiğimiz günde dediğimiz gibi şirketin daha önce piyasaya sürdüğü Buds ve Buds Plus modelleri ile benzerlik gösteriyor. Ayrıca Koreli üretici bu sefer, Buds Live’da olduğu gibi fasulye tasarımını da benimsemiyor.

Daha önce birkaç sızıntısına denk geldiğimiz Buds Pro, aktif gürültü azaltma özelliği ile ön plana çıkıyor. Ayrıca bu kulaklık, gelişmiş ortam modu ile daha iyi ses deneyimi sunmayı vaat ediyor. Hele ki uzun süre giden pilinden hiç bahsetmiyoruz bile.

Bildiğiniz üzere son zamanlarda bazı güvenilir kişiler, yeni nesil Galaxy S21 serisinin Ocak ayında geleceğini iddia ediyor. Bununla birlikte geçtiğimiz haftalarda FCC sertifika sitesinde de onaylanan Galaxy Buds Pro’da, bunu en iyi şekilde destekliyor. Tüm bu ihtimalleri ve S21 serisinin Ocak ayında geleceğini göz önünde bulundurursak, yeni nesil kablosuz kulaklıkarı da Ocak ayında kavuşmamız yüksek bir ihtimal. Daha fazla detay için bekleyip görelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu