Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 için bir render daha; tasarım netleşiyor!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni Galaxy S21 ve S21 Ultra modelini netleştirmeye devam ediyor; işte yayınlanan yeni render görüntüleri!

Birçok kaynak tarafından sızdırılan, geçtiğimiz günlerde ise tasarımsal olarak gün yüzüne çıkan Galaxy S21, yeni render görüntüleri ile haberlerimize konuk oluyor. Tasarım tarafında beklentileri düşüren, hatta çeşitli kaynaklara göre donanım tarafında da büyük beklentiler yaratmayacak olan seri, adeta Galaxy S20 serisini aratacak. En azından ortaya çıkan görüntüler ve iddialar bu yönde ilerliyor.

İlk olarak geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bir video ile görüntülenen yeni seri, oldukça kalın bir kamera modülünü beraberinde getirecek. Bu modül, cihazın sol tarafı ile bütünleşmiş vaziyette olurken, Note 20 Ultra‘da eleştirilen polikarbon kapak ile birlikte geliyor. Aynı zamanda sol tarafta bulunan modül, üç kamera ile dikkat çekiyor. Ultra modeli ise, dörtlü kamera yapısını benimsiyor.  Bugün de ortaya çıkan render görüntüleri, geçtiğimiz hafta ortaya çıkan videoyu doğruluyor.

Ön tarafta daha öncesinde de olduğu gibi delikli bir yapıyı beraberinde getireceği görülen Samsung Galaxy S21, üçlü kamera kurulumu ile birlikte geliyor. Bunun dışında herhangi bir bilgiyi karşımıza çıkarmazken, serinin beklentileri karşılayamayacağı söyleniyor. Henüz bu tarz şeyleri konuşmak için çok erken olduğunu de belirtelim. Kim bilir, belki bu seri bizlere ters köşe yapar; oldukça başarılı bir şekilde karşımıza çıkar. Bekleyelim, görelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu