AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMacBookMobiroller

Yeni MacBook 2022 Sonunda Sürpriz Şekilde Gelebilir!

Apple’ın yeni MacBook modelleri için düğmeye bastığı ortaya çıktı. 2022 yılı bitmeden Apple’dan yeni ürünleri göreceğiz.

Apple, bir dizi yeni MacBook modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Apple’a yakınlığı ile bilinen Mark Gurman’a göre; Apple’ın yeni nesil Mac’leri muhtemelen gelecek yılın başlarına kadar piyasaya sürülmeyecek. Bu iddia Apple’ın tatil sezonunda sunabileceği çok az yeni cihaza sahip olacağı anlamına geliyor.

Gurman’a göre Apple, Ocak veya Şubat aylarında nadiren yeni ürünler piyasaya sürüyor. Bu nedenle yeni Mac’lerin Mart ayının ilk yarısında ortaya çıkması bekleniyor. Apple’ın bu yıl Mac Studio gibi o ay her zaman yeni Mac’ler piyasaya sürmesi bunu kanıtlıyor. Gurman, Apple’ın M2 tabanlı 14 inç ve 16 inç MacBook Pro’lar da dahil olmak üzere yükseltilmiş cihazları 2023’ün ilk çeyreğinde macOS Ventura 13.3 ve iOS 16.3 ile birlikte piyasaya sürüleceğini iddia ediyor.

Apple CEO’su Tim Cook, şirketin son kazanç açıklamasında tatilden önce Apple’ın “ürün serisinin ayarlandığını” iddia etti ve muhtemelen bu yıl yeni bir ürün duyurusu olmadığını belirtti.

Yeni MacBook

Daha önce bildirildiği gibi, Apple 24 CPU çekirdeği (16 performans ve 8 verimlilik), 76 grafik çekirdeği ve 192 GB RAM ile bir Apple Silicon Mac Pro’yu test ediyor. Gelecek yılın yeniden tasarlanan MacBook Pro’larında, Mac Pro’ya güç sağlayacak “M2 Ultra” ve “M2 Extreme” işlemciler olacak.

Ayrıca, yeni Mac’ler gelecek yıla kadar mevcut olmayacak olsa da, şirket hala bazı yazılımlar üzerinde çalışıyor. Bu hafta beta testine başlayan iOS 16.2 ve iPadOS 16.2 güncellemelerinin Aralık ayı ortalarında yayınlanması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu