Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiTwitter

Twitter Blue’nun Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Geçtiğimiz günler de duyurulan Twitter Blue özelliğinin Türkiye fiyatı belli oldu. Belirtilen özellik nedir ne değildir işte detaylar.

200 milyondan fazla kullanıcıya ev sahipliği yapan sosyal medya platformu Twitter yenilikler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalar da kullanıcılarına takipçileri üzerinden para kazanma fırsatı sunan platform yine gündemden düşmüyor. Ülkemiz de devlet adamları da dahil olmak üzere pek çok kullanıcı tarafından kullanılan sosyal mecra aldığı güncellemeler ile Facebook ve Instagram gibi rakiplerine adeta kafa tutuyor. Geçtiğimiz günler de yayınlanan yeni özelliği biz de araştırdık. Yayına alınan Twitter Blue özelliğinin Türkiye fiyat etiketi de belli oldu.

Uzun zamandır beklenen özellik nihayet yayınlandı. Milyonlarca kullanıcıya sunulan abonelik hizmeti ile kullanıcılar takipçilerinden para kazanma fırsatı veriliyor. Bizim de radarımıza takılan yeni özellik hakkında bilinenleri sizlerle paylaştık.

Twitter Blue
Twitter Blue

Twitter Blue Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Ücretli üyelik olarak duyurulan yeni özellik dünya da 2.49 euro karşılığında kullanılabiliyor. Geçtiğimiz günlerde de haberlerimiz de yer alan özellik dolar bazlı olarak da 2.99 dolar fiyat etiketine sahip. Bugün ücretli aboneliğin Türkiye fiyat etiketini de belli oldu. Bugün App Store’un Türkiye sayfasına göz attığımız da ücretli aboneliğin fiyat etiketinin 30.99 TL olarak ifade ediliyor. Tabii bu özelliğin tüm kullanıcılar için zorunlu olmadığını da belirtelim. Yani dileyen kullanıcılar bu özelliği kullanabilecek dilemeyenler de zorunlu kalmayacaklar. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar takipçilerinden para kazanabilecekler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu