Akıllı SaatAkıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch Series 8 Kişisel Doktorunuz Olacak

Apple’ın yeni saati Apple Watch Series 8 ile sunacağı sağlık özellikleri belli oldu. Yeni model vücut ısısı izleme özelliğine sahip olabilir.

Apple Watch Series 8’in vücut ısısı ölçümünü içereceği söylentileri bir süredir konuşuluyordu. Ancak yakın tarihli bir rapor, vücut ısısı sensörüne sahip bir Apple Watch’un en az bir yıl daha mevcut olmayacağını iddia etmişti. Bugün ise bu iddialara yenisi eklendi. Tanınmış bir analist olan Ming-Chi Kuo, Apple’ın Watch Series 8 modelinin bu yıl vücut ısısı izleme ile piyasaya sürmesinin hala mümkün olduğunu söylüyor.

Bunun yanı sıra Kuo, Apple’ın donanım ve yazılım algoritmalarının birlikte çalışmasını sağlayabilirse, sıcaklık sensörünün Apple Watch Series 8’e girebileceğini iddia ediyor. Bu, Apple ile sınırlı olmayan bir sorun gibi görünüyor. Ona göre, Samsung da aynı endişeyle uğraşıyor. Ancak Samsung bu konuda Apple’dan 1-2 yıl sonra hamle yapabilir. Çünkü Güney Koreli firma hala Apple gibi sağlığa fazla odaklanabilmiş değil.

Bazıları Apple Watch Series 7’yi yinelemeli bir güncelleme olarak görebilir. Watch Series 7, yeni bir işlemci veya sensör olmadan piyasaya sürüldü. Bunun yerine, selefi ile arasındaki en belirgin fark, daha büyük, daha parlak ve dolayısıyla daha dayanıklı bir ekrandı. Watch Series 8’in hangi güncellemeleri sağlayacağını görmek ilginç olacak. Ayrıca bu yeni modelde uydu bağlantısının da olabileceği söyleniyor. Umarız bu ekstra özellikler biz tüketicilere ekstra para olarak yansımaz.

Apple Watch Series 8, Devrimsel Bir Özelliğe Sahip Olabilir

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu