Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S10 için Sürpriz Güncelleme Yayınlandı

Samsung, 3 yıllık amiral gemisi Galaxy S10 serisi için bugün güncelleme yayınladı. Peki, bu güncelleme telefona ne gibi fayda sağlıyor?

Samsung, Ağustos 2022 güvenlik güncellemesini Galaxy S22 , Galaxy S21 ve Galaxy S20 için yayınladıktan sonra bugün ilginç bir şekilde Galaxy S10 serisine dağıtmaya başladı. Güncelleme şu anda Almanya, Yunanistan, Lüksemburg, Polonya, İsviçre ve İskandinav bölgesi dahil olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde ve bölgelerinde kullanıma sunuluyor. OTA üzerinden sunulan bu güncelleme sistemdeki güvenlik açıklarını kapatması ile dikkat çekiyor.

Galaxy S10e , S10 ve S10+ için en son yazılım güncellemesi G97xFXXSGHVH2 donanım yazılımı sürümünü taşıyor . Yeni yazılım güncellemesini, Ayarlar > Yazılım güncellemesine gidip İndir ve kur üzerine dokunarak yükleyebilirsiniz. Ancak güncellemenin şimdilik Türkiye’ye ulaşmadığını bu yüzden biraz daha beklemeniz gerektiğini belirtelim.

Samsung , 2019 yılında Android 9 tabanlı One UI yazılımıyla Galaxy S10 serisini piyasaya sürmüştü. Bu amiral gemisi modeller 2020’nin başlarında Android 10 tabanlı One UI 2 güncellemesini aldı. 2021’de ise Android 11 tabanlı One UI 3 güncellemesini ve bu yılın başlarında Android 12 tabanlı One UI 4 güncellemesini aldı. Muhtemelen bu seriye Android 13 güncellemesi gelmeyecek.

Galaxy S10 için çıkan Ağustos 2022 güncellemesindeki yenilikler neler?

Samsung’un aylık güvenlik güncellemesi belgelerine göre, Ağustos 2022 güvenlik yaması Galaxy akıllı telefonlar ve tabletlerdeki düzinelerce güvenlik açığını düzeltiyor. Güncelleme, MAC adresi sızıntısı sorunlarını, Samsung DeX ve Samsung Knox’taki güvenlik açıklarını ve diğerlerinin yanı sıra uygunsuz erişim kontrolü güvenlik tomurcuklarını düzeltiyor. Güncelleme ayrıca genel hata düzeltmelerini ve kararlılık iyileştirmelerini de içeriyor.

Galaxy S10

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu