Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriMeizu

Meizu 21 ve 21 Pro Canavarları Hakkında İlk Bilgiler Gelmeye Başladı

Yeni bir rapora göre Meizu 21 ve 21 Pro modellerinde Snapdragon 8 Gen 3 ve halka şeklinde LED flaş yer alacak.

Tüm markalarda olduğu gibi Meizu da bir sonraki amiral gemisi telefonları Meizu 21 ve 21 Pro üzerinde çalışıyor. Digital Chat Station bir Weibo gönderisinde Meizu 21 serisinin lansmanı ve tasarımıyla ilgili önemli ayrıntıları ortaya çıkardı.

Meizu, etkileyici tasarımlara sahip akıllı telefonları piyasaya sürmesiyle tanınan bir marka. Yakın zamanda yayınlanan bir rapor, Meizu 21 serisinde sunulacak tasarımın, Meizu 20 serisinde sunulanların geliştirilmiş hali olacak. DCS tarafından ortaya çıkarılan bir bilgide telefonların arkasında halka şeklinde RGB LED flaşın yer alacağı bildirildi. Bu arada LED flaşın farklı bildirimleri işaret etmek için farklı renklerde yanması bekleniyor.

Meizu 20 ve 20 Pro, gücünü Snapdragon 8 Gen 2 çipinden alıyor. Meizu 21 serisinin, bu yılın ekim ayında piyasaya sürülecek daha güçlü Snapdragon 8 Gen 3‘e sahip olması bekleniyor. Diğer raporlar, Meizu 21 ve Meizu 21 Pro’nun düz ekran ve OIS özellikli 50 megapiksel ana kameraya sahip olacağı yönünde. Pro modelinde ayrıca periskop kameraya yer verilecek.

Yeni sızıntı ayrıca Meizu 21 serisinin selefinden daha erken piyasaya çıkacağı yönünde. Hatırlamak gerekirse Meizu 20 serisi bu yıl mart ayı sonunda duyurulmuştu ve nisan ayında satışa sunulmuştu. Meizu 21 serisinin biraz daha erken, yani 2024’ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülme ihtimali yüksel.

İlgili haberlerde Meizu‘nun araçlara yönelik Flyme Auto yazılımı üzerinde de çalıştığı söyleniyor. Flyme OS 10’u temel alan Flyme Auto’nun 2024 yılında Geely otomobilinin bilgi-eğlence sistemlerine güç vermesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu