Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMIUIMobirollerTeknolojiXiaomi

MIUI 13.5 Geliyor! Xiaomi Çıldırmış Olmalı!

Xiaomi’nin MIUI 13 güncellemesinden sonraki hamlesi belli oldu. MIUI 13.5 güncellemesi Xiaomi, Redmi ve POCO’ya yenilikler ekleyecek.

Xiaomi’nin yeni yeni yayınlamaya başladığı MIUI 13 arayüzünü daha birçok model alamamışken bugün ilginç bir şekilde MIUI 13.5 güncellemesinin üzerinde çalışıldığı ortaya çıktı. Bir dizi Xiaomi, Redmi ve POCO modellerine gelecek olan bu güncellemenin şimdilik geliştirme aşamasında olduğu yıl sonuna doğru anca hazır olacağı söyleniyor.

MIUI 13.5 yenilikleri ortaya çıkmaya başladı

MIUI geliştiricileri tarafından test edilen ve MIUI 13.5 sürümüne dahil edilmesi gereken yeni özellikler de bugün ortaya çıktı. MIUI 13.5’te arayüz, tek elle kullanım için çok daha uygun hale gelecek. Örneğin, kabukta sistem pencerelerinin düzeni değiştirildi. Ekranın ortasında görünecekler ve akıllı telefonunuzu ekranın üst kısmına dokunmadan kontrol etmenize olanak tanıyacaklar.

Xiaomi ayrıca ekran yenileme hızı menüsünü de değiştirdi. Xiaomiui şunları söylüyor: “Bu güncellenmiş menü öncekinden çok daha iyi görünüyor.” Diğer bir yeni özellik ise, son uygulamalar menüsünde, bir dizi görüntüleme sorununu çözecek olan, uygulamaların kayan pencere modunda görünmesi olacak.

Kamera arayüzü de yeniden tasarlanacak. Yeni arayüz küçük ama çekim yaparken daha fazla kolaylık vaat ediyor. Örneğin, mod yazı tipi artık daha küçük ve daha güzel görünüyor, yakınlaştırma düğmeleri yeniden tasarlandı ve yakınlaştırma arayüzü güncellendi, Deklanşör Geri Sayımı yeniden adlandırıldı. Yeni arayüzde buna “Zamanlayıcı (2 saniye)” deniyor.

MIUI 13.5

Şimdilik bu güncellemeyi hangi modellerin alacağı net olarak açıklanmadı. Muhtemelen yaz aylarında bu güncelleme hakkında resmi bir duyuru gerçekleşecek. MIUI 13 ile ekosistem oluşturan Xiaomi’nin yeni arayüz güncellemesini de bir dizi modeline sunacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu