Elektrikli ArabaOtomobilTeknoloji

Chery Modellerinde Kasım Faiz Kampanyası Başladı!

Ülkemizin son zamanlarda iyi çıkış yakalayan elektrikli araç üreticisi Chery, kasım ayına özel %0 faizli kredi kampanyası başlattı.

Çin’in en değerli otomotiv markası Chery, kasım ayında cazip faiz kampanyası başlattı. OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO’da özel indirim ve finansman olanakları sunuyor. Gelin bu faiz kampanyasına göz atalım.

Chery OMODA 5 Modeli 250 Bin TL %0 Faiz Kampanyası ile Sunuluyor

Genç, yeni, göz alıcı ve iddialı tasarımına ek olarak zengin ekipmanıyla 3 farklı donanım seviyesinde sunulan OMODA 5’i satın almak isteyenler, 250 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi olanaklarından yararlanabiliyor.

Faiz kampanyası sadece OMODA 5 modelinde yok. Segmentinin en çekici modeli olan TIGGO 7 PRO modelinde ise 250 bin TL’ye 12 ay vadeli %0 faiz kampanyası bulunuyor.

Chery’nin başarıya ve kaliteli yaşama odaklanmış müşterilere yönelik, 7 koltuklu, büyük hacimli SUV modeli TIGGO 8 PRO’ya sahip olmak isteyenler ise 250 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi imkânlarından yararlanabilecek. Ayrıca üstün tasarım, konfor ve teknolojik özelliklere sahip yeni bir Chery modelini alan kişilere ilk yakıtları hediye ediliyor.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu