Akıllı TelefonAndroidGoogleGüncel Teknoloji Haberleri

Google Pixel Fold ve Pixel 7a Karşınızda!

Uzun zamandır sızıntılara konu olan Google Pixel Fold ve Pixel 7a kendilerini gösterdi. Duyuru yakın görünüyor.

Google’ın katlanabilir akıllı telefon pazarına giriş yapacağı artık bir sır değil. Google Pixel Fold ismiyle çıkış yapması beklenen telefonun nasıl bir görünüme sahip olacağını biliyoruz. Kaynaklar şimdi Pixel Fold ve Pixel 7a modelinin görüntülerini, renk ve bellek seçeneklerini ortaya çıkardı.

Google Pixel Fold Heyecanı Giderek Artıyor

WinFuture.de sitesinde yer alan habere göre Pixel Fold 256GB ve 512GB şeklinde iki bellek seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Katlanabilir telefonun renk seçeneklerinin ise koyu gri / siyah ve bej olacağı bildiriliyor.

Telefonun genel görünümünden söz edecek olursak, arka kısım Pixel 7 serisinden ilham alıyor. Yatay şerit üzerine üç kamera bulunurken, kamera yeteneklerinin Pixel 7 Pro ile aynı olması bekleniyor. Pixel 7 Pro’da 50 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel telefoto ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kameraların yer aldığını hatırlatalım.

Pixel 7a modeline gelince, telefon öncül modelinde olduğu gibi sadece 128GB versiyonlar çıkış yapacak. Ancak Pixel 6a’da 6GB olan RAM miktarı Pixel 7a’da 8GB seviyesine yükseltilecek. Google’ı orta segmentte temsil edecek Pixel 7a’nın renk seçenekleri karbon, pamuk, kutup mavisi ve yeşim olarak isimlendiriliyor.

Telefon, Pixcel 7 serisinin karakteristik tasarım anlayışını sürdürüyor. Arka bölümde çift kamera ve LED flaş yatay bir şerit üzerine konumlandırılıyor.

Hem Pixel Fold hem de Pixel 7a’nın Google’ın mayıs ayında gerçekleştireceği geliştiriciler konferansında tanıtılması bekleniyor. Android 13 sürümüyle çıkış yapacak telefonlar haziran ayı içerisinde raflarda olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu