Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note 8 ve Galaxy C8 kamera karşılaştırması

Samsung Galaxy Note 8 ve Galaxy C8 kamera karşılaştırması yapıldı. Ünlü YouTuber XEETECHCARE  tarafından gerçekleştirilen kamera karşılaştırmasında çift kameralı iki telefonun neler sunduğuna göz atabilirsiniz. Amiral gemi ev orta segment iki telefonun karşılaştırıldığı ilginç videoyu alt bölümde bulabilirsiniz, ancak öncesinde iki telefonun başlıca kamera özelliklerine kısaca değinelim.

Galaxy Note 8 ve Galaxy C8 kamera özellikleri

Galaxy C8’de 13 + 5 megapiksel çözünürlüğünde çift kamera sistemi yer alıyor. 13 megapiksellik kamera f/1.7 lense, 5 megapiksellik kamera ise f/1.9 lense sahip. Portre modunda fotoğraf çekebilen kamera, Full HD video kaydı gerçekleştiriyor ve tek LED flaş ile destekleniyor. Telefonun ön bölümünde ise f/1.9 lense sahip 16 megapiksellik bir kamera kullanılıyor.

Galaxy Note 8’de 12 megapiksel çift arka kamera yer alıyor. Kameralar f/1.7 ve f/2.4 diyafram açıklığına sahip. 2x optik yakınlaştırma, 10x dijital yakınlaştırma, 4K video (30fps) her iki kamerada OIS, Portre Modu kameranın başlıca diğer özellikleri. Note 8’in ön kamerası f/1.9 lense sahip ve 8 megapiksel çözünürlüğünde.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu