Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Nothing Phone 2a Karşınızda, Önceki Görüntüleri Unutun

Nothing markasının heyecan yaratan orta segment telefonu Nothing Phone 2a resmen ortaya çıktı. Telefonun tasarımı beklenenden farklı olacak.

Nothing Phone 2a modeli henüz resmi olarak doğrulanmadı, ancak güvenilir kaynaklara göre Londra merkezli şirketin telefonu şubat ayı sonundaki Mobil Dünya Kongresi’nde duyurması bekleniyor. Son dönemde birçok habere konu olan telefonun resmi görselleri ünlü sızıntı kaynağı Steve Hemmerstoffer (namı diğer Onleaks) tarafından sızdırıldı. Yeni görüntüler telefonun daha önce gün yüzüne çıkan görüntülerden oldukça farklı olacağını gösteriyor.

Yayınlanan görüntüde, telefonun arka kısımda dikey konumda yerleştirilmiş çift kamera sistemine sahip olacağını gösteriyor. Kamera dizilimi markanın önceki iki telefonuyla uyumlu görünüyor. Akıllı telefon, arka kısımda kamera sensörlerinin yanı sıra büyük bir dairesel öğeye sahip görünüyor. bu durum telefonun kablosuz şarj desteğine sahip olacağını onaylıyor. Telefondaki en önemli eksik ise Nothing markasıyla özdeşleşen Glyph arayüzünün olmaması.

Neyse ki telefon arka yüzündeki şeffaf paneli koruyor. Glyph arayüzünün olmaması ve biraz farklı bir tasarım, şirketin amiral gemisi ile uygun fiyatlı akıllı telefonlardan ayırma çabası olabilir.

Nothing Phone 2a Özellikleri

Nothing Phone (2a) modelinin temel özellikleri arasında 6,7 inç FHD+ AMOLED ekran, 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama ile eşleştirilmiş Dimensity 7200 işlemci, 50 MP ana kamera ve 45 W şarj desteği olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu