Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO A94 5G Tanıtıldı! Avrupa’ya Yolculuk Başlasın!

Bir hafta önce Singapur’da tanıtılan OPPO Reno 5Z 5G Avrupa’ya yolculuğa çıkıyor. Özellikleri belli olan cihazın ismi OPPO A94 5G olacak.

OPPO Singapur için bir cihaz çıkartmıştı ve ismini ise OPPO Reno 5Z 5G olarak koymuştu. Bu cihazın özellikleri birazcık değişti ve Avrupa bölgesi için ayrı bir yolculuğa gönderildi. İsmi OPPO A94 5G olarak güncellenen cihaz resmen tanıtıldı ve özellikleri belli oldu. Cihaz içerisinde MediaTek Dimensity 800u yonga seti barındırmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bakalım bu model bizlere başka neler sunuyor.

OPPO A94 5G Özellikleri Neler? 

Dev akıllı telefon üreticisi bu cihazında 6,43 inç boyutunda AMOLED bir ekran kullanıyor. Bu ekran Full HD+ bir çözünürlüğe sahip ve sol üst tarafında delikli bir yapı içerisinde 16MP özçekim kamera bulunduruyor. Aynı zamanda bu ekran kendi üzerinde bir parmak izi okuyucu barındırıyor. Arka tarafta ise 48MP çözünürlüğünde ana kamera görüyoruz. Buna ilaveten 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP çözünürlüklerinde makro kamera ile derinlik sensörünü görmekteyiz.

Oppo A94 5G

Bu cihazın 4,310mAh boyutunda 30W hızlı şarj destekli bir batarya ile birlikte geleceği söyleniyor. Batarya boyutu olarak bakıldığında rakiplerine göre biraz zayıf kalmış gibi gözüken bu cihaz 30W hızlı şarj ile birlikte eminiz ki sevenlerini memnun etmeyi başarabilmiştir.

Son olarak belirtmek gerekir ki cihaz Android 11 ile birlikte gelecek ve 359€ fiyat etiketiyle birlikte 3 Mayıs gününden itibaren satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu