Akıllı BileklikGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor Band 6 çılgın özellikleri ve uygun fiyatı ile resmen tanıtıldı

Huawei’nin alt markası olan Honor, bir süredir üzerine çalıştığı Honor Band 6 akıllı bilekliğini resmen tanıttı. İşte fiyatı ve özellikleri;

Giyilebilir teknolojide rekabet iyiden iyiye artmaya başladı. Akıllı telefon üreticileri artık sadece telefon üretmekle kalmıyor, aynı zamanda; kablosuz kulaklık, akıllı bileklikler, Tv ya da vb. ürünler ile karşımıza çıkıyorlar. Bu yıl farklı kategorilerde adından sıkça söz ettiren Honor, biraz önce gerçekleştirdiği lansman ile en yeni ürünü Honor Band 6 akıllı bilekliğini duyurdu. Bunların arasında yer alan Band 6’nın standart versiyonu 37 dolarlık bir fiyat etiketi taşırken, NFC’li sürümü ise 43 dolarlık bir fiyat etiketi taşıyor.

Honor Band 6

1.47 inçlik AMOLED ekran ile donatılan Honor Band 6’da, %64’lük bir  ekran gövde oranı bulunuyor. Bunun yanı sıra Çinli üretici bu bilekliğin ekranında, tıpkı cep telefonlarına benzer 2.5D kavisli cam ve yan düğme tasarımına yer veriyor. Bu tamamen kullanıcıya tam ekran deneyimi yaşatmak için tasarlanmış bir özellik.

Honor Band 6 teknik özellikler

İddialı ve hoş bir tasarıma sahip olan Band 6; HUAWEI TreSeen 4.0, kalp atış izleme , kan ve oksijen takibi, HUAWEI TruSleep 2.0 uyku izleme,  HUAWEI Trurelax basınç uşağı ve kadın sağlığı gibi özellikler ile donatılıyor. Zira bu fiyata bu özelliğe sahip piyasada çok az akıllı bileklik bulunuyor.

Honor Band 6

Honor Band 6’da ayrıca, günlük spor ihtiyaçlarınızı karşılayan 10 sahne modu bulunuyor. Bunun yanı sıra bu bileklik; egzersiz kategorilerinin otomatik olarak tanınmasını da destekliyor ve egzersiz sırasında kaydetmeyi unuttuğunuz taktirde; kaydı başlatmanız için size otomatik olarak bir hatırlatıcı oluşturuyor.

Honor Band 6

Honor, Band 6 akıllı bilekliğinde hızlı şarj özelliğine de yer veriyor. Bu özellik sayesinde, 5 dakikalık şarj ile bile 2 günü rahatlıkla geçirebileceksiniz. Ek olarak normal tam şarj ile bu süre 14 güne kadar çıkabiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu