Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S23 Ultra Birebir Aynı Tasarım ile Gelecek

Samsung’un fanlarını üzecek bir haber geldi. Galaxy S23 Ultra, selefi ile birebir aynı tasarıma sahip olabilir. Bu kadar tembelliğe pes doğrusu.

Güney Koreli Samsung, Ocak ayında karşımıza Galaxy S23 ailesi ile çıkacak. Bu yıl umduğunu pek bulamayan firmanın, yeni canavarları ile fark yaratması bekleniyordu. Ancak bu beklentiler yine suya düşecek gibi görünüyor. Samsung’un araştırma ve geliştirme departmanında güvenilir bilgi kaynaklarına sahip olan Ice Universe, amiral gemisi Samsung Galaxy S23 Ultra hakkında yeni detayların bir kısmını sağladı.

Konu ile ilgili açıklama yapana Ice Universe; “Samsung Galaxy S23 Ultra’nın Galaxy S22 Ultra ile tamamen aynı kamera tasarımına sahip olduğu %100 onaylandı. Bence bu tasarım iyi ve daha fazla kullanılabilir, basit ve doğal.” ifadelerini kullandı. Bu açıklamadan sonra Twitter’da kullanıcılar tasarımın aynı olması hakkında yorumlar yaptı. Aşağıdan bu yorumları okuyabilirsiniz.

  • Dürüst olmak gerekirse, bu değiştirilmesi gerekmeyen şeylerden biridir. Galaxy S22 Ultra inanılmaz derecede çarpıcı görünüyor.
  • Sadece kameradaki gecikmeleri kaldırmalarını istiyorum.
  • Telefonun köşesine yerleştirilen kameralar ise saçma sapan bir tasarım. Galaxy S10 ve önceki telefonların kameraları çok daha iyi bir yerdeydi.
  • Bu aynı zamanda S23 Ultra çıktığında S22 Ultra’nın eskimeyeceği anlamına geliyor.
  • Tek istediğim, animasyonun yanı sıra deklanşör gecikmesini iyileştirmek.

Ice Universe daha önce yeni modellerin tasarımsal açıdan selefi ile aynı olacağını dile getiren ilk kişiydi. Görünüşe göre Samsung tasarıma odaklanmak yerine ilgi odağını kamera ve donanıma verecek. Bakalım S23 serisinde bizleri neler karşılayacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu