Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K50 Ultra, Abilerine Kafa Tutmaya Geliyor!

Redmi K50 Ultra cephesinden yeni bilgiler geldi. Güvenilir bir kaynağa göre telefon premium kategorisinde bir telefon olacak.

Redmi’yi üst segmentte temsil eden K50 serisi genişlemeye devam edecek. Seri altında ilk olarak Redmi K50 Gaming tanıtıldı. Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisiyle donatılan oyuncu telefonu kısa süre önce 16.999 TL fiyattan Türkiye pazarına giriş yaptı. Redmi seriye daha sonra Redmi K50 ve K50 Pro modelleriyle genişletti. Yeni gelişmeler Redmi K50 Ultra modelini işaret ediyor. Güvenilir bir kaynak olan Digital Chat Station adlı hesaptan telefona dair yeni bilgiler paylaşıldı.

Redmi K50 Ultra Çok Güçlü Olacak

Kaynağın aktardıklarına göre K50 Ultra bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek. Muhtemelen yaz döneminde göreceğimiz K50 Ultra’ya Qualocmm’un ikinci nesil üst seviye işlemcisi Snapdragon 8+ Gen 1 güç verecek. 2K çözünürlüğünde düz bir OLED ekrana sahip olacak telefonda ön kamera ekran üzerinde merkeze konumlandırılacak. Telefon ayrıca K50 Pro’da olduğu gibi 120 watt hızlı şarj desteğiyle gelecek.

Telefonun diğer teknik özellikleri hakkında şu an için bilgi yok. Fakat Redmi, K50 Ultra’yı daha rekabetçi bir hale getirmek için ana kamerada tercihini bir Sony sensörden yana kullanabilir. K50 Ultra, genel anlamda K50 Pro modelini referans alacak.

Redmi K50 Pro

Öte yandan Redmi, K50 serisiyle birlikte K40s modelini de duyurdu. Bu telefon önümüzdeki süreçte POCO F4 ismiyle Türkiye pazarına giriş yapacak.

POCO Watch Türkiye Fiyatı Belli Oldu, Fiyat Rekabetçi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu