Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 9RT Şirketin Bir Sonraki Amiral Gemisi Katili Olacak

Son gelişmelere bakılırsa OnePlus’ın bu yıl duyuracağı bir telefon daha var: OnePlus 9RT. Telefona dair ilk gelişmelere göz atalım.

OnePlus, mart ayında OnePlus 9 serisi içerisinde OnePlus 9R akıllı telefonunu da piyasaya sürdü. Telefon her ne kadar OnePlus 9 serisine benziyor olsa da, teknik özelikler noktasında OnePlus 8T’nin neredeyse aynısıydı. Öte yandan markanın bu yıl OnePlus 9T ya da 9T Pro modellerinden birin duyurmayacağı sağlam bazı kaynaklarca aktarıldı. Fakat OnePlus 9R’nin devam modeli olabilir. Yeni bir rapora göre bu yıl ekim ayında OnePlus 9RT görücüye çıkacak.

Akıllı telefonun teknik özellikleri arasında Full HD+ çözünürlüklü 120Hz tarama hızına sahip Fluid AMOLED ekran yer alıyor. OnePlus 9R’de Snapdragon 865 Plus işlemcisinin kullanan markanın 9RT’deki tercihi ise Snapdragon 870 olacak.

OnePlus 9R

Kamera tarafında da önemli bir gelişmeden söz ediliyor. 9R’deki Sony IMX586 sensörlü 48MP arka kamera ile karşılaştırıldığında, 9RT’nin yakın zamanda OnePlus Nord 2’de kullanılan 50MP Sony IMX766 sensöre sahip olacağı bildiriliyor.

Kutudan Android 12 tabanlı OxygenOS 12 ile çıkacak telefonun ColorOS versiyonu da olacak. Akıllı telefon buna rağmen OnePlus uygulamalarını kullanacak ve kayan pencereler, yeni gizlilik özellikleri ve bir tema mağazası ile gelecek.

Android Central sitesine göre ekim ayında tanıtılacak akıllı telefon sadece Çin ve Hindistan bölgelerinde satışa sunulacak. Avrupa veya Kuzey Amerika’da ise telefonun piyasaya sürülmesi beklenmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu