AndroidBluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerOnePlusTWS Kulaklık

OnePlus Buds Pro 2 Gümbür Gümbür Ses Verecek

OnePlus’tan bu yıl bitmeden yeni ürünler gelecek gibi görünüyor. Firmanın üst seviye kulaklığı OnePlus Buds Pro 2 kendini gösterdi.

OnePlus, premium kulaklıkları olan Buds Pro’yu geçen yıl Ağustos ayında tanıtmıştı. Firma bu süreçten sonra üst segment bir kulaklık ile karşımıza çıkmamıştı. Ancak bugün sızıntıları ile ünlü OnLeaks, OnePlus Buds Pro 2 modelini ortaya çıkardı. OnLeaks’e göre; yeni Buds Pro modelinin, OPPO Enco X2’ye benzer şekilde 11 mm ve 6 mm çift ses sürücülerine sahip olduğu söyleniyor.

Kulaklığın 40 db gürültü iptali ile karşılaştırıldığında, bunun üçlü mikrofonlarla gürültüyü engellemek için akıllı bir şekilde gürültü önleyici sayaç frekansları üretecek 45 db uyarlanabilir aktif gürültü iptali özelliğine sahip olduğu söyleniyor. Bluetooth 5.2 ve LHDC 4.0 codeclerini destekleyecek olan bu model pil konusunda da iddialı olacak.

OnePlus Buds Pro 2

Önceki sürümde 7 saate müzik dinleme sunuluyordu. Yeni modelde 9 saat pil ömrünün olacağı söyleniyor. Ancak kasa ile toplam oynatmanın ANC’siz Buds Pro’ya benzer şekilde 38 saat olduğu söyleniyor. ANC açıldığında kulaklığın şarjının su gibi gideceği de söyleniyor. Ancak bu sorun olmayacak. Çünkü kulaklığın 10 dakikalık şarj ile 10 saatlik pil ömrü sunan Warp şarj ve Buds Pro ile aynı Qi-kablosuz şarj desteği ile gelmesi bekleniyor.

OnePlus Buds Pro 2’nin Siyah, Beyaz ve yeni Yeşil renk seçenekleriyle geleceği söyleniyor. 2022 yılı bitmeden tanıtılıp satışa sunulacak olan bu modelin ülkemize gelip gelmeyeceği ise merak konus.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu