Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriHTC

HTC U24 Pro Google Play Console’da Göründü

Kendini sessizliğe gömen firmalardan olan HTC, HTC U24 Pro ile yeniden bir dönüş denemesi yapıyor olabilir.

HTC‘nin yakında çıkacak akıllı telefonuyla ilgili söylentiler, Google Play Console’da bir HTC akıllı telefonla ilgili ayrıntıların ortaya çıkmasıyla yoğunlaşıyor. Kod adı “2QDA100” olan bu telefon, yakın zamanda Geekbench ve Bluetooth SIG sertifikasyon web sitelerinde de görüldü ve yakında çıkacak HTC U24 Pro olduğuna inanılıyor.

HTC U24 Pro Kendini Gösterdi

Google Play Console listesi, telefonun 12 GB RAM ile eşleştirilmiş bir Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemciye sahip olduğunu ortaya koyuyor. Ayrıca listelemede ekranın 1080×2436 piksel çözünürlüğe ve 480 ppi piksel yoğunluğuna sahip olduğu ortaya çıkıyor. Ekranın 6,78 inç boyutunda ve 120Hz yenileme hızına sahip olması bekleniyor (önceki sızıntılara göre). İşletim sistemi Android 14 tabanlı olacak.

Listede ayrıca, ortalanmış delikli kameraya sahip kavisli bir ekrana sahip olan cihazın ön paneli de ortaya çıkıyor. Ayrıca üst tarafında 3,5 mm ses girişi bulunurken alt kısmında hoparlör ızgarası ve USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor.

Şu anda markanın olası bir lansman tarihi hakkında resmi bir açıklama yok. Ancak cihaz halihazırda Bluetooth SIG, Geekbench ve şimdi de Google Play Console’da ortaya çıktığı için önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu