BilgisayarGenelGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

RedmiBook Pro geliyor! Apple görünümlü Redmi

RedmiBook Pro önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak. MacBook Pro’yu anımsatan bilgisayar güçlü donanım özellikleriyle ön plana çıkacak.

Xiaomi’nin 25 Şubat’ta anavatanı Çin’de gerçekleştireceği etkinlikte görücüye çıkacak ürünlerden biri de yeni Redmi serisi bir bilgisayar olacak. Basın görüntüleri yayınlanan yeni nesil RedmiBook Pro, selefi ile kıyaslandığında önemli donanım geliştirmeleri içeriyor.

Bu gelişmelerin başında yerleşik kamera yer alıyor. RedmiBook 4 Pro’ya kamera yerleştirmediği noktasında sert eleştirilen alan Xiaomi, yeni versiyonda bu önemli eksikliği gideriyor. 11. nesil Intel Core i7 H35 serisi Özel Sürüm işlemci ve MX450 GPU’ya sahip olacak Pro model, Redmi’nin Full HD ekranlı bilgisayarlarının aksine 2K çözünürlüklü ekranla geliyor.

NVMe katı hal sürücüsü, özel HDMI bağlantı noktası, PD hızlı şarj destekli USB Type-C bağlantı noktası, parmak izi kilidi, tam boyutlu arka aydınlatmalı klavye ve metal gövde 25 Şubat’ta tanıtılacak bilgisayarda öne çıkan diğer detaylar olacak.

Daha fazla bilgi ve görsel tanıtım tarihi yaklaştıkça ortaya çıkacak ve bunları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Son olarak Xiaomi’nin bilgisayar serisi ile birlikte Redmi Note 10 ailesini de aynı tarihte görücüye çıkaracağını hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu