GenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

GSM Operatörleri 12 ay taksit ile telefon satacak! Ama sadece 1 ay!!!

Akıllı telefon pazarının en hareketli olduğu ülkeler sıralamasında dünyada ilk üçteyiz. Yeni telefonlara olan ilgimiz ve bunları kullanma telaşımız sayesinde birçok kişinin elinde en son model telefonları görebiliyoruz. Bu durum geçtiğimiz Eylül ayında devletin aldığı 6 aylık taksit yasağı sayesinde baltalandı. Zira telefonlara yapılan en fazla 6 ay taksit yasağı yüzünden birçok telefon bayii işçi çıkarmaya bile gitti. Bu konuda bir adım atan devletimiz taksit yasağını 6 aydan 12 aya çıkardı. Artık GSM Operatörleri 12 ay taksit ile telefon satışına geçişi yaptılar ama bir şartla!!!

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

GSM Operatörleri 12 ay taksit seçeneği ile oyuna geri döndü!

Bugün itibariyle başlayan bu taksit seçeneği tüm telefonlar için geçerli. Yani fiyat gözetmeksizin tüm telefonlara 12 ay taksit yapılacak ama 1 Ocak 2019 tarihinden sonra bu 12 ay taksit sadece 3500 TL altındaki telefonlar için geçerli olacak. Yani 3500 TL‘den daha yukarı telefonlara 6 ay taksit yapılabilecek.

GSM Operatörleri 12 ay taksit seçeneği ile tüm telefonları 1 ay süreyle satabilecek ve 1 ay sonra 3500 bandından aşağıdaki telefonlara 12 ay, diğer telefonlara 6 ay seçeneği devam edecek. Yapılan bu güncellemenin telefon satışlarına ciddi bir pozitif etki vereceğini düşünüyoruz. Önce yurt dışı harç bedellerine zam ve şimdide bu 12 ay taksit yeni yıl öncesi satışları ciddi anlamda arttıracak etkenler oldu…

https://www.teknoburada.net/2018/12/01/iste-bu-yilin-en-iyi-telefonlarinin-pil-kullanim-sureleri/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu