Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknolojiTWS Kulaklık

Huawei Freebuds 6i Tanıtıldı: Akıllı Dinamik ANC 3.0, Güçlü Bas ve 35 Saat Pil Ömrü

Huawei fiyat performans kulaklıklarına Freebuds 6i modelini ekledi. Kulaklıkta Dinamik ANC 3.0 ve 35 saat pil ömrü bulunuyor.

Huawei dün yeni kulaklığı FreeBuds 6i modelini tanıttı. 11 mm dört mıknatıslı dinamik sürücüler, önceki nesle göre %50 daha hassa ve kulağınıza giren gürültüyü engellemek için ters ses dalgaları üretiyor. Ayrıca bu dinamik sürücüler 14 Hz kadar güçlü bas üretir ve kullanıcıları oldukça memnun eder. Akıllı Dinamik ANC 3.0 sayesinde önceki nesli ile kıyaslandığında 2,4X daha yüksek bilgi işlem gücü bulunduruyor. Bu sayede geniş bir frekans aralığında dikkat dağıtıcı düzeyde gürültü içeren metro yolculukları gibi günlük senaryolarla başa çıkacak kullanım imkanı veriyor.

Huawei Freebuds 6i

Kulaklıkta bulunan gürültü filtreleme odası tarafından emilen sesler burada zayıflatır ve orta ile yüksek frekans aralığındaki arka plan gürültüleri neredeyse yok edilir. Size de kaliteli müziği dinlemenin keyfi kalır. 3’lü mikrofon sistemi sayesinde önceki nesli ile kıyaslandığında %50 daha yüksek sinyal-gürültü oranına (SNR) sahip olan kulaklık, daha temiz ve berrak görüşmeler için gerekli teknolojiye sahip.

 

10 dakikalık şarj ile 4 saatlik kullanım imkanı veren FreeBuds 6i, kutuyla birlikte 35 saate kadar çalma süresi bulunduruyor. Ayrıca kulaklıklar 8 saat tek şarjla kullanılabiliyor. Bluetooth 5.3 bağlantısına sahip Huawei FreeBuds 6i ayrıca çift cihaz desteğine de sahip. Ülkemizde ne zaman satılacağı ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
Başa dön tuşu