Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei P20 Lite amiral gemi telefonları geride bırakmayı başardı

Huawei P20 Lite gerek tasarımı gerekse teknik özellikleriyle orta segmentte iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Huawei Türkiye garantili modelini şu sıralar 2.700 TL seviyesinde bulmak mümkün. Bakıldığı zaman gerçekten az bir para değil, ancak malumunuz dolar kuru alıp başını gidince zaten ülkemize 2.399 TL’den giriş yapan telefonun fiyatında önemli bir artış yaşandı.

Huawei P20 Lite satış başarısıyla göz dolduruyor

Bu kısa bilgilendirmenin ardından haberimizin detaylarına geçelim. P20 Lite, Avrupa’da en uygun fiyatlı orta segment telefonlardan biri durumunda. Şık tasarımı ve çift arka kamerasıyla kullanıcıların ilgisini çekmeye çalışan telefon Almanya’da önemli bir başarının altını imza attı.

Huawei P20 Lite
Huawei P20 Lite

Ülkede  yayınlanan bir rapora göre P20 Lite, iPhone X, iPhone 8, Galayx S9 ve Galaxy S9 Plus gibi amiral gemi telefonları geride bırakarak temmuz ayının en çok satan telefonu oldu. Yayınlanan verilere göre Mate 20 Lite, ülkede temmuz ayında satılan telefonların %10’luk dilimini oluşturdu.

Huawei çok yakında Mate 20 ve Mate 20 Pro’nun duyurusunu gerçekleştirecek. Söz konusu telefonlardan Mate 20 Pro’nun da en çok satanlar listesine adını yazdırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

https://www.teknoburada.net/2018/10/04/gm-9-pro-ve-galaxy-j8-kamera-karsilastirma-orta-segment-karisacak/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu