AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerTablet

16 inç iPad Pro için Geri Sayım Başladı!

Apple’ın tablet olayında çıtayı yükselteceği söyleniyor. 16 inç iPad Pro için geri sayım başladı. Bu tablet bir başka olacak. İşte detaylar.

Tablet sektöründe şüphesiz ki Apple’ın eline su dökebilen bir firma yok. Cupertino merkezli firma neredeyse tek el olmasına rağmen iPad’lerini geliştirmekten bir an bile vazgeçemdi. Apple’dan şimdi de 16 inç iPad Pro modelinin geleceği söyleniyor.

The Information’dan Wayne Ma tarafından bugün yayınlanan bir hikayeye göre Apple, 2023’ün dördüncü çeyreğinde dağıtmayı beklediği daha büyük bir 16 inç iPad üzerinde çalışıyor. Bu iPad, mevcut 12.9 inç iPad Pro’dan bile daha büyük olacaktır. Kaynağa göre, cihaz iPad ve MacBook arasındaki çizgiyi daha da bulanıklaştıracak.

Apple iPad portföyü artık daha kapsamlı ama aynı zamanda geçen hafta bir M2 işlemcili 10. nesil iPad ve iPad Pro’nun piyasaya sürülmesinin ardından her zamankinden daha kafa karıştırıcı. 2023’ün dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülebilecek olan önümüzdeki iPad, Apple’ın şimdiye kadar yaptığı en büyük tablet olacak. İddia edilen model, muhtemelen grafik tasarımcılar ve sanatçılar da dahil olmak üzere kendi çalışmaları için daha büyük ekran gayrimenkulünden yararlanacak yaratıcı çalışanları hedef alacak.

16 inç iPad Pro

Ekran endüstrisinde güvenilir bir uzman olan Ross Young, bu yılın başlarında Apple’ın mini LED ekranlı daha büyük bir 14 inç iPad Pro üzerinde de çalıştığını belirtti. Bu iki söylentiye dayanarak, Apple’ın gelecek yıl 14 inç ve 16 inç MacBook Pro’nun boyutuna uyacak. Apple’ın önümüzdeki yıl 14 inç ve 16 inç iPad Pro modellerini piyasaya sürmesi muhtemel görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu