Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneTeknoloji

Çift hatlı iPhone görüntülendi! Steve Jobs mezarda ters döndü!

Apple 12 Eylül tarihinde yeni nesil iPhone’larını tanıtacak. Biz de teknoburada.net olarak size tüm detayları aktaracağız. 3 farklı iPhone tanıtması beklenen Apple’ın bir ilki gerçekleştirmesi bekleniyor. Tim Cook son yıllarda Çin’e kafayı takmış durumda. Beşinciliğe gerilediği Çin pazarında daha fazla söz sahibi olmak isteyen Apple’ın Çin pazarına uygun telefonlar üretmesi ise bir süredir beklene bir durumdu. 6,1 inç boyutunda LCD ekranlı yeni nesil çift hatlı iPhone ile karşımıza çıktı. Çinli kullanıcıların çift hat kullanmaları bir standart haline gelmişken Apple’ın da buna seyirci kalmamasını doğal olarak karşılıyoruz.

çift hatlı iPhone
çift hatlı iPhone

Çift hatlı iPhone bir ilk oldu!

Steve Jobs’ın vermediği ya da asla veremeyeceği kararlara imza atan Tim Cook’un gelişen pazarları algılaması ve buna göre hareket etmesi ise kaçınılmaz bir durumdu. Zira Tim Cook bu şirketin ve markanın yaratıcısı değil sadece işlemesini sağlayan bir katalizörü. LCD ekranlı iPhone çift hatlı yapısı ve fiyatı ile özellikle Çin pazarında rakiplerine meydan okumak için elinden geleni ortaya koyacak gibi görünüyor. Çin’de ikonik tasarımlı telefonlar 700 dolar seviyelerinde satılırken Xiaomi Mi 8 ya da Nubia Z18 gibi amiral gemisi modellerin 400 – 500 dolar seviyelerinde olduğunu görüyoruz. Üç farklı renk ile karşımıza çıkacak olan Apple’ın Gold rengine geri döndüğünü görüyoruz. Kırmızı ya da daha doğrusu bordo renk ile kırmızı renkli telefon sevenleri de hedef alacak üreticinin farklı renk tercihlerine de imza atabileceği belirtiliyor.

Bakalım Apple bize yeni telefonları ile ne sunacak?

Bizim Yorumumuz!

Tüm bu sızdırmalar Apple’ın sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. Nereden mi biliyoruz? Çünkü bu sızdırmaların hiçbirinde ekran görünmüyor. Neden peki? Çünkü daha ona zaman var. 2 gün sonra da ekran haberi yaptırmak istiyorlar bizlere. Biz bu sızdırma haberlerde bıktık siz de bıktınız ama telefonlarla ilgili detayları da ancak böyle öğrenebiliyoruz. Madem kendi başına “leak” yani sızdırma yapıyorsun ekranını da çeksen güzel kardeşim diyesimiz geliyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu