Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Sıra dışı telefon Vivo Nex 2’nin şimdi de özellikleri belli oldu

12 Aralık tarihinde duyurusu gerçekleşecek Vivo Nex 2 şimdi Geekbench’de ortaya çıktı. Bu gelişme ile birlikte telefonda kullanılacak işlemci, RAM ve Android sürümünü netlik kazandı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Vivo Nex 2 özellikleri 

Nex 2, selefinde olduğu gibi sekiz çekirdekli Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak. İşlemci aynı kalsa da RAM 10GB’a yükseltiliyor. Nex 2’nin sıra dışı özelliği tabii ki çift ekranı olacak.

Önceki modelde kasa içerisine gizlenebilen ön kamera ile fark yaratan Vivo, önümüzdeki günlerde duyuracağı telefonda önde 6.59 inç Super AMOLED, arkada ise 5.5 inç büyüklüğünde iki ekrana yer verecek. Nex 2’de ön kamera bulunmazken, ikinci ekran nedeniyle arkadaki üçlü kamera aynı zamanda ön kamera görevi yürütecek. Bu nedenle Nex 2’nin mükemmel bir selfie deneyimi sunacağını söyleyebiliriz.

Vivo Nex S2

Android 9 Pie işletim sistemiyle çıkış yapacak telefonda arkadaki üçlü kameralardan birinin f/1.3 diyafram açıklığına sahip olacağı iddia ediliyor. Eğer bu gerçekleşirse Vivo, mobil dünyasındaki en büyük diyafram değerini kullanan üretici olacak.

Vivo NEX 2 resmen görüntülendi! Bu, bu nedir bu?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu