Akıllı SaatGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknoloji

POCO Akıllı Saat mi Çıkarıyor? İşte Heyecanlandıran O Gelişme!

Xiaomi’nin alt markası POCO, ilk defa bir akıllı saat modeli ile karşımıza çıktı. İşte şirketin ilk akıllı saatinin son detayları.

Akıllı telefon sektörünün ünlü üyelerinden POCO, piyasaya daha önce bir akıllı saat sürmemişti. Mobil pazarında büyük başarılar yakalayan şirket, şimdi de gözünü akıllı saat sektörüne dikti. Son gelen raporlarla birlikte şirketin yeni bir POCO markalı akıllı saati geliştirdiği ortaya çıktı. Gelin gizemli POCO akıllı saatin detaylarına göz atalım.

POCO, Gizemli Bir Akıllı Saati Üzerinde Çalışıyor!

Ünlü bir sızıntıcı, Twitter üzerinde bu akıllı saat ile bağlantılı bir EEC listesi paylaştı. Ortaya çıkarılan listede POCO’nun bir akıllı saati yer alıyor. Saatin varlığına ek olarak ürünün model numarasını da görüyoruz.

M2131W1 model numarası ile piyasaya sürülmesi beklenen saat, Çin merkezli “70mai” isimli bir şirket tarafından üretilecek. Bu şirket daha önce Xiaomi ile IoT iş birliği yapmıştı. Son gelişmeyle bu şirketin POCO ile birlikte akıllı saat sektörüne girdiklerini anlıyoruz.

POCO Akıllı Saat

Gizemli akıllı saatin varlığı hariç diğer detaylar ne yazık ki şu anlık mevcut değil. Ancak akıllı saat, sertifikasyon platformlarına giriş yaptığına göre tanıtımının yakın olduğunu söyleyebiliriz.

POCO’nun Global Başkanı Kevin Qui, Kasım 2021’de şu sözleri aktarmıştı: “Her zaman akıllı telefon ve IoT’nin bizim için kilit bir strateji olduğunu düşünüyoruz.” Bu açıklamayla birlikte şirketin, giyilebilir cihazlar ile bir POCO IoT ekosistemi oluşturacağı düşünülmüştü. POCO’nun yaklaşan gizemli akıllı saati, bu girişim için ilk adım olacak. Saatin özellikleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu