Akıllı SaatAppleBluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Apple Watch Ultra ve AirPods Pro 2 Satışa Sunuldu

Apple’ın kısa süre önce duyurduğu iki yeni ürün Apple Watch Ultra ve AirPods Pro 2 satışa sunuldu. Peki fiyatlar ne kadar?

Apple bugüne kadarki en gelişmiş saati olan Apple Watch Ultra ve yine bugüne kadarki en gelişmiş kulaklığı AirPods Pro 2’yi dünyanın bazı bölgelerinde satışa çıkardı. Apple, akıllı saati satışa çıkarmakla kalmadı bugün bir de watchOS 9.0.1 sürümüne dayalı bir güncelleme yayınladı. Watch Ultra ABD’de 800 Dolar, AirPods Pro 2 ise 250 Dolar’dan satışa sunuldu. Her iki cihazın Türkiye fiyatları daha önce duyuruldu, fakat gönderim şu an mevcut değil. Türkiye fiyatlarına birazdan değineceğiz.

Apple Watch Ultra’da 49 mm’lik titanyumdan oluşan bir kasa yer alıyor. Saatte ekran safir kristalden oluşup darbelere karşı koruma sağlayan özel bir çerçeve kullanılıyor. Ekran parlaklığı 2000 nite ulaşan saatte vücut ısısı ölçümü, oksijen seviyesi ölçümü, EKG işlevi ve Amerikan askeri standardı olan MIL-STD 810 seviyesinde dayanıklılık mevcut. Apple Watch Ultra’nın ayrıca yan tarafında programlanabilen bir hareket tuşu mevcut. 36 saat kullanım süresine sahip olan saatte bu süreyi 60 saate yükselten bir de özel mod yer alıyor. Doğru konumlandırma için GPS desteğiyle gelen akıllı saat 27.999 TL fiyatıyla Türkiye’de listelenmiş durumda.

Apple Watch Ultra

AirPods Pro 2‘yi ilk kullananlar, kulaklıkların ses kalitesinin iyileştirildiğini ve aynı zamanda pil ömrünün uzatıldığını onaylıyor. Birinci nesil AirPods Pro ile karşılaştırıldığında, gürültü engelleme etkisi de geliştirildi. Kulaklıkların ayak kısmından aşağı ve yukarı doğru hareketlerle ses seviyesi değiştirilebiliyor. AirPods Pro 2’nin Türkiye fiyatı 5.399 TL olarak belirlendi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu