Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Canavar Vivo T2 için Üzücü Gelişme!

T1 serisinin devamı olan Vivo T2, özellikleriyle gündeme çıkmıştı. Tanıtılma günü belli olan akıllı telefon erteleme kararıyla karşımızda.

Geçtiğimiz günlerde Vivo T2, şirketin paylaştığına göre bugün tanıtılacaktı. Ancak şirketten bu akıllı telefonumuz için bir erteleme kararı geldi. Peki akıllı telefon ne zaman tanıtılacak? Gelin gelişmenin detaylarına göz atalım.

Vivo T2 Tanıtımı Ertelendi

Mobil pazarın önemli isimlerinden Vivo, ülkemizde oldukça sevilen markalar arasında yer alıyor. Birçok modelini piyasaya süren şirket yeni Vivo T2’si için büyük hazırlıklara geçmişti. Akıllı telefon normal koşullar altında bugün tanıtılacaktı. Ancak şirket, resmi Weibo hesabında Vivo T2’nin tanıtımının ertelendiğini duyurdu.

Şirketin açıkladığına göre bu akıllı telefon modelimizin tanıtımı “bazı sebeplerden dolayı” bugün yerine 6 Haziran tarihinde tanıtılacak. Ayrıca şirket telefonun tanıtıldığı günden sonra satışa sunulacağını da belirtti. Akıllı telefon için bu yüzden biraz daha beklemek gerekecek.

Vivo T2

Telefonun özellikleri de oldukça ilgi çekici. Akıllı telefonun Qualcomm’un yüksek performanslı Snapdragon 870 yonga seti ile destekleneceği daha önce belirtilmişti. AnTuTu testlerinde 770.000’den fazla puan bu yonga setine güçlü bellek kurulumu eşlik edecek.

Optik kısımda ise OIS destekli 64 Megapiksel çözünürlüğünde birincil kamera yer alacak. Genel performansa ek olarak üst düzey fotoğrafçılık ve video çekimlerinin T2 ile yapılabileceğini söyleyebiliriz. Telefona 80W hızlı şarj desteği de eklenecek. Tanıtımına az kalan akıllı telefonun detayları için takipte kalın.

Redmi Note 11T Pro+ Böyle Fotoğraf Çekiyor

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu