Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A51 şık tasarımı ve dört kamerasıyla göz dolduruyor

Samsung Galaxy A51 yayınlanan görüntülere bakılırsa orta segmenti domine eden telefonlardan biri olacak. Galaxy A51 dört kamerası ve Galaxy Note 10’a benzeyen tasarımıyla dikkat çekiyor.

Yüksek kalitede yayınlanan görüntülere baktığımızda Galaxy A51’in A50’ye göre tasarım tarafında önemli değişiklerle geldiğini görüyoruz. Bunlardan ilki ekrana gömülü ön kamera. Samsung’un Galaxy Note 10 serisinde merkeze taşıdığı ön kamera görünüşe bakılırsa 2020 yılında Samsung’un akıllı telefon ürün hattında belirleyici unsurlardan biri olacak.

Arka bölümde baktığımızda ise dörtlü kamera ve LED flaş göze çarpıyor. Üç kamera alt alta diziliyken hemen yanlarında LED flaş ve bir başka kamera daha yer alıyor.

Samsung Galaxy A51 başlıca özellikleri

Kameradan başlayacak olursak; Galaxy A51’deki ana kameranın 48 megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor. Buna ek olarak telefonda bir derinlik ve bir geniş açılı kamera olacak. Dördüncü kamera içinse beklentimiz 3D ToF sensör olacağı yönünde. Galaxy A51’deki ön kamera ise 32 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

10nm FinFET üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Exynos 9611 işlemcisinden güç alacak telefonda 6.5 inç büyüklüğünde Full HD + ekranın eşlik edeceği telefonda parmak izi tarayıcısı bir kez daha ekrana gömülü halde olacak.

6GB RAM, 64 GB / 128 GB bellek seçeneklerine sahip olacak Galaxy A51 gümüş, siyah ve mavi renk seçenekleriyle çıkış yapacak. Telefondaki bir diğer önemli ayrıntı ise 3.5 mm kulaklık girişinin yer almaya devam etmesi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu