Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Uygun Fiyatlı Olması Beklenen Nothing Phone (2a) Karşınızda

Uzun süredir haberlere konu olan Nothing Phone (2a) nihayet sızdırıldı. Nothing'in bir sonraki telefonu neler sunacak göz atalım.

Nothing markası geçtiğimiz hafta yakında çıkacak akıllı telefonun Nothing Phone (2a) adını taşıyacağını resmi olarak açıkladı. Ancak marka, tasarım ve teknik özellikleriyle ilgili ayrıntıları açıklamadı. Akıllı telefonun bu ayın sonlarında piyasaya sürülmesi beklenirken, şirketin önümüzdeki hafta bazı ayrıntıları resmi olarak onaylaması bekleniyor. Yeni bir gelişmede, Phone (2a) adlı akıllı telefonun ilk canlı görüntüleri sızdırıldı.

Sızdırılan görsellere baktığımzıda telefonun bir kılıf içerisinde yer aldığını ve bu nedenle tasarımına net bir bakış atamadığımızı belirtelim. Ön tarafta, cihazın merkezi olarak konumlandırılmış bir delikli bir ekrana sahip olduğu görülüyor.

Telefonun arka tarafında yeniden tasarlanmış bir Glyph arayüzünün yer aldığı söyleniyor ancak kasa nedeniyle görünmüyor. Arka kısım, yatay olarak düzenlenmiş bir çift kamera sistemine ve bir LED flaşa sahip olduğunu gösteriyor. Yukarıdaki görselde arka kısmın nasıl olduğuna ise göz atabilirsiniz.

Nothing Phone (2a) Başlıca Özellikleri

Daha önceki raporlara göre telefonda Full HD+ çözünürlüğü destekleyen 6,7 inç büyüklüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. Bu ekran altında bir de parmak izi tarayıcısı konumlandırılacak.

MediaTek Dimensity 7200 yonga setinden güç alacak olan modelde 12 GB’a kadar RAM’e, 256 GB’a kadar depolama alanı ve 45W hızlı şarjlı 4.920 mAh batarya yer alacak.

Phone (2a), 32 megapiksel Sony IMX615 ön kameraya sahip olacak. Arka kamera kurulumunda OIS özellikli 50 megapiksel Samsung GN9 ana kamera ve 50 megapiksel Samsung JN1 ultra geniş lens göreceğiz. Siyah ve beyaz renklerde çıkış yapacak olan telefon kutudan ise Android 14 tabanlı Nothing OS 2.5 ile çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu