Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknoloji

POCO X4 Pro Özellikleri ile Karşımızda!

POCO’nun merakla beklenen telefonu POCO X4 Pro özellikleri ile karşımıza çıktı. İşte telefonun rakiplerine göz dağı veren özellikleri.

Xiaomi’nin bağımsız markası olan POCO, 2020’de POCO X2 ve POCO F2 Pro ile geri döndü. Ancak şirketin büyük getirisini sağlayan asıl cihaz POCO X3 oldu. Cihaz, satın alınabilirliği ve sağlam özellikleri ile markanın tüm çekiciliğini geri getirdi. POCO X3 Pro, birkaç ay sonra piyasaya sürüldü ve Pocophone F1’in gerçek halefi olarak pazarı fethetti. Temelde hız aşırtmalı bir Snapdragon 855+ olan Snapdragon 860 adlı güçlü bir amiral gemisi yonga setinden beslenen bu canavar adeta yok sattı. Geçtiğimiz aylarda cihazın devamı olan POCO X4 Pro ile ilgili ilk söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Şimdi, iddia edilen bir POCO X4 Pro’nun 5G’li sürümü IMEI veritabanında tespit edildi.

POCO X4 Pro kendini bir kez daha gösterdi

Bir süre önce, 2201116PG ve 2201116PI model numaralarını taşıyan POCO telefonlar IMEI veritabanında görülmüştü. Liste ayrıca, bu iki telefonun da POCO markası altında piyasaya sürüleceğini ortaya koydu. Şimdi ise IMEI veritabanındaki yeni bir liste, 220116PG‘nin yaklaşmakta olan POCO X4 Pro olduğunu doğruluyor. Adından da anlaşılacağı gibi, POCO X3 Pro halefleri bu sefer 5G bağlantısını getirerek işleri biraz ileriye götürüyor.

POCO X4 Pro

POCO X4 Pro’nun Snapdragon 860’tan daha güçlü bir yonga seti ile gelmesi bekleniyor. Aynı zamanda 5G bağlantısına da sahip olması bekleniyor. Muhtemelen bu canavarda Snapdragon 870 yonga seti kullanılacak. Fiyat açısından yine uygun fiyatlı bir politika izleyecek olan firmanın 6 GB ve 8 GB RAM seçeneklerine yer vereceği söyleniyor.

Android 12 tabanlı MIUI 13 işletim sistemi sayesinde sanal RAM oluşturma konusunda da kullanıcılara büyük kolaylık sunacak olan bu telefonun önümüzdeki aylarda tanıtılması bekleniyor. Türkiye pazarına da gelecek olan bu canavar 2022’de POCO’nun gizli silahı olacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu