GenelSosyal Medya

Sosyal Medya Fenomenleri Dikkat! Ticaret Bakanlığı’nın Sıradaki Hedefi Siz Olabilirsiniz!

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından yaşanan olayların ardı arkası kesilmiyor. Bildiğiniz üzere sadece birkaç yıl içerisinde inanılmaz bir servete ulaşan ikili, sosyal medyada yaptıkları “görgüsüz” paylaşımlarla tepkileri üzerine çekmişti. Konunun büyümesi ve ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda ise yetkililer harekete geçti ve Polat ailesinin operasyonlarına son verdi. Bir yandan bu soruşturma devam ederken, öte yandan da oklar diğer “fenomenlere” çevrildi.

Ticaret Bakanlığı Sosyal Medya Fenomenleri İçin Düğmeye Bastı

Sosyal medya bağımlılığı 7’den 70’e herkes için bir sorun. Görünüşe göre suçlular için de durum farksız değil. Ortaya çıkan bilgilere göre bu bağımlılıktan faydalanacak olan Ticaret Bakanlığı, lüks hayatını Instagram ve TikTok gibi platformlardan paylaşan fenomenleri mercek altına alacak. Şüpheli bir durum görürse ise soruşturma başlatacak.

Ticaret Bakanlığı

Yetkililerin aradığı şey ise kara para aklayan ve vergi kaçıran fenomenleri tespit etmek. Bildiğiniz üzere Polat çiftine gelen tepkilerin bazıları benzer hayatlara sahip olan fenomenlere de geliyor. Elbette ki buradaki sorun bu kişilerin zengin olması değil. Ancak birkaç yıl içerisinde normal bir yaşamdan aşırı lüks bir hayat ulaşmaları. Ayrıca hepsi güzelik merkezi işletiyor ve tıpkı Dilan Polat ve Engin Polat gibi birkaç şaibeli yurt dışı seyahatini tekrarlıyor.

Açıkçası eğer kazancınızdan düzenli vergi ödüyor ve yasa dışı bir iş yapmıyorsanız endişelenmenize gerek yok. Ancak sizin de güzellik merkeziniz varsa ve kasanızda “oraya nereden geldiğini bilmiyorum” diyecek kadar paranız varsa geçmiş olsun.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu