Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 8 test süreci başladı!

Samsung’un eylül başında IFA 2017 etkinliğinde duyurmayı planladığı Galaxy Note 8 test sürecinden geçiyor. Telefon  SM-N950F numarasıyla HTML5Test veritabanında karşımıza çıktı. Henüz geliştirilme sürecinde olan Galaxy Note 8 testten toplam 555 puan üzerinden 488 puan almayı başarıyor.

Galaxy Note 8 test ediliyor

Henüz geliştirilme aşamasında olan Galayx Note 8’in nihai sürümle birlikte daha iyi bir performans ortaya koyacağı bir gerçek. Test sonucuna göre telefon Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çalışıyor. Android O henüz beta aşamsında ve ağustos ayında ilk olarak Pixel akıllı telefonlar için yayınlanacak. Açıkçası Samsung’un telefonu Android O sürümüyle piyasaya sunması bekleniyor. Samsung muhtemelen birkaç ay sonra telefonu yeni Android sürümüne yükseltecektir.

Galaxy Note 8 test
Galaxy Note 8 test

Sekiz çekirdekli Snapdragon 836 işlemcisinden güç alacak Note 8, Galaxy S8 serisi modellere benzer bir tasarıma sahip olacak. 6.3 inç büyüklüğünde Infinity ekranın yer verileceği telefonda 3x optik yakınlaştırma gerçekleştiren 12 MP + 13MP çift arka kamera kullanılacak. Parmak izi sensörünün ise Galaxy Note 8’de ekrana gömülü olması bekleniyor. Telefon ayrıca gelişmiş bir S-Pen kalem ve yazılım desteğine sahip olacak.

Bu defa Xiaomi Mi 6 Plus modeli geliyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu