Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme TechLife Watch R100 için Tarih Verildi

Mobil devinin en yeni akıllı saati  realme TechLife Watch R100, yakında çıkışını yapacak. İşte ilgi çekici saatin tüm detayları.

realme’nin yalnızca akıllı telefon sektöründe ürünlerini geliştirmediğini biliyoruz. Aksesuar, ev eşyaları ve benzeri her ürün gamıyla karşımıza çıkan şirket bu defa bir akıllı saat modeli ile karşımızda. Kayıtlara realme TechLife Watch R100 olarak geçen akıllı saat yakında tanıtılacak.

Realme TechLife Watch R100 Ne Zaman Çıkacak?

Şirketin bildirdiklerine göre akıllı saat 23 Haziran tarihinde büyük çıkışını gerçekleştirecek. İddialı tasarım ile gelen akıllı saat, yuvarlak bir ekrana sahip. Sağ kısmında ise kontrol düğmeleri taşıyor. Kordonun sert plastikten yapıldığını da anlayabiliyoruz. Ancak gövdesi mat aluminyümdan oluşuor. Teknik kısımda ise karşımıza 360 x 360 piksel çözünürlük sunan 1.32 inç büyüklüğünde TFT LCD ekran çıkıyor. Akıllı saat, telefona bağlı olduğu esnada Bluetooth arama desteği sunuyor. Ürün 380 mAh kapasiteli pil ile 7 gün gibi uzun bir kullanım süresi sunacak.

realme TechLife Watch R100

Akıllı saatin yalnızca iki renk seçeneğinde geleceği söylendi. Bunlar beyaz ve siyah olacak. Ancak şirket daha fazla renk seçeneği için değiştirilebilir saat kordonu desteği de sunabilir. Galaxy Watch S serisini andıran akıllı saatin 23 Haziran tarihinde tanıtılacağını tekrardan hatırlatalım.Uygun fiyatı ile çıkış yapmasını beklediğimiz akıllı saat büyük ilgi görecek. En yeni mobil gelişmeleri için sıkı takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu