Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy S8 Satışları Galaxy S7’den Daha İyi!

Akıllı telefon pazarının en büyük oyuncusu Samsung yeni nesil amiral gemisi modelleri Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus ile büyük bir çıkış yakaladı. Geçtiğimiz günlerde satışların gerilediği ile ilgili haberler ise şirketin CEO’su DJ Koh tarafından net bir biçimde reddedildi. Galaxy S8 Satışları Galaxy S7’nin satış grafiğine göre çok daha iyi diyen Koh, önümüzdeki dönemde böyle bir düşme eğilimi yaşanacağını da düşünmüyoruz diye sözlerine ekledi.

Galaxy S8 Satışları Açıklama
Galaxy S8 Satışları Açıklama

Galaxy S8 Satışları Daha da Artacak!

Bu yorum ise bize ait. Zira hem ülkemizde hem de global pazarda Galaxy S8’in de Galaxy S8 Plus’ın da fiyatlarında gerileme var ve bu da daha önce bu telefonu alamayan birçok kişinin Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus’a rağbet göstereceği anlamına geliyor. Önümüzdeki dönemde ne olur bunu hep birlikte göreceğiz ama Galaxy Note 8’in de piyasaya sunulması ile birlikte Samsung’un elindeki kozlar gittikçe daha da güçleniyor diye düşünüyoruz.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 Fiyatları Düşürecek mi?

Samsung’un elinde amiral gemisi pazarında şu anda 2 adet ürünü bulunuyor. Şu anda ülkemizde halen ciddi anlamda S7 edge satışının da gerçekleştiğini görüyoruz. Galaxy Note 8’in Eylül ayında pazara sunulmasından sonra tüm ekosistemin fiyat güncellemesine gideceğini düşünüyoruz. Bu aralar Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus almayı düşünüyorsanız bir süre daha beklemenizi sizlere öneriyoruz…

HTC U11 Fiyat Değerlendirme [Video]

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu