Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTCLTeknoloji

TCL 20L Plus Türkiye’de Uygun Fiyatı ile Satışa Sunuldu

TCL’in yeni telefonu TCL 20L Plus Türkiye’de uygun fiyatı ile satışa sunuldu. Peki, bu telefon özellikleri ile bizlere neler vadediyor?

TCL geçtiğimiz aylarda TCL 20 ailesini tanıtmıştı. Ailenin büyük ekranlı modeli olan TCL 20L Plus bugün sürpriz bir şekilde Türkiye pazarında satışa sunuldu. Nispeten uygun bir fiyatla satışa sunulan telefon bakalım özellikleri ile Android tutkunlarına neler vadediyor?

TCL 20L Plus özellikleri ile ne sunuyor?

Telefonda 6.67 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde ekran ile geliyor. Bu ekran fiyatı uygun tutmak adına maalesef ki LCD panel teknolojisine sahip. TCL 20L+’ın kalbinde ise Qualcomm’un Snapdragon 662 yonga seti bulunuyor. 6 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimi ile gelen bu modelde dörtlü kamera kurulumu yer alıyor. Bu kameralar 64 MP ana + 8 MP ultra geniş açılı lens + 2 MP makro + 2 MP derinlik sensörü olarak konumlandırılıyor.

TCL 20L Plus

Ön yüzeyde ise bizleri 16 Megapiksellik Selfie kamerası karşılıyor. 5.000 mAh kapasiteli bataryası ile iki günlük kullanım vadeden telefon ülkemizde 4.199 TL’den satılıyor. TCL 20L+ ayrıca Google tarafından Android Enterprise Recommended olarak adlandırılan en iyi kurumsal cihazlar listesinde yer alma başarısını gösteriyor.

Rakiplerine göre nispeten bir nebze pahalıya satılan bu modelin başarılı olup olmayacağını kestirmek güç. Ülkemizde de telefon üretmeye başlayacak olan TCL’in yakın zamanda fiyat politikasını gözden geçirmesi ve fiyatları düşürmesini umut ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu