GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTabletXiaomi

Xiaomi Mi Pad 5 Tahmin Ettiğinizden Çok Daha İyi Olacak

Xiaomi Mi Pad 5 için geri sayıma geçtiğimiz şu günlerde önemli bilgiler gelmeye devam ediyor. Tabletin ayrıca Pro modeli de olacak.

Geçtiğimiz gün Çin’de gerçekleştirdiği kapsamlı etkinlikte Xiaomi’nin hiç değinmediği bir ürün ailesi vardı: Mi Pad tablet kategorisi. Xiaomi’nin yer almadığı tablet kategorisinde artık sessizliği bozmanın zamanı gelmiş görünüyor. Son gelişmeler Xiaomi Mi Pad 5 ve 5 Pro modellerinin yaklaştığını gösteriyor.

Xiaomi Mi Pad 5 Özellikleri

Xiaomi aslında üzün süredir güncellenmeyen tablet ürün yelpazesinde bu yıl yer alacağını resmi olarak onayladı. Son gelişmeler tablet modeli için sertifika sürecinde artık sona gelindiğini ve tabletin çok yakında satışa çıkacağını gösteriyor.

Mi Pad 5 ve Pro modellerinde 120Hz ya da 144Hz ekran yenilene hızına sahip 11 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüklü ekranın yer alacak. Kaynaklar kalite ve yenileme hızı açısından Xiaomi Mi Pad5’teki ekranın mevcut Apple iPad tabletlere göre daha iyi olacağını vurguluyor.

Xiaomi Mi Pad5 serisinde MediaTek Dimensity 1200 ve Snapdragon 870 işlemcilerin kullanılması bekleniyor. iPad ve Huawei MatePad serisiyle sıkı bir rekabet girişecek tabletlerde MIUI arayüzünün büyük ekranlı cihazlara uyarlanmış bir versiyonu olacak. Başka bir ifadeyle tablette MIUI arayüzünün masaüstü sürümünü göreceğiz. Benzer bir gelişme geçtiğimiz gün tanıtılan katlanabilir telefon Mi Mix Fold’da sergilendi. Mi Pad 5 tablet serisi bunlara ek olarak stylus kalem ve dört adet Harman / Kardon hoparlör eşlik edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu