Akıllı TelefonAndroidAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiXiaomi

Aliexpress En Popüler Telefonları Açıkladı!

Alışveriş devi Aliexpress, platformu üzerinden en çok satan telefonları açıkladı. Listeye göre Çinliler uygun fiyatlı telefonlara yöneliyor.

Çin’in alışveriş devi Aliexpress, satılan birim sayısına göre analiz ederek 2021’de en popüler olan telefonların bir listesini derledi. İlk 10 ilginç bir şekilde Apple ve Samsung telefonları içeriyor. Ancak Redmi ve Poco markalarıyla Xiaomi en fazla popüler olan markalar arasında yer alıyor.

Aliexpress üzerinde en çok satılan telefon: Redmi 9C

MediaTek Helio G35 yonga setine sahip olan Redmi 9C sıralamasında birinci sırada yer alıyor. Bu akıllı telefonun 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama birimli sürümü Çin’in en uygun modelleri arasında yer alıyor. Aynı konfigürasyonda ikinci sırada yer alan Redmi 9A ise ikinci sırada yer alıyor. Üçüncülük, 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olan Poco M3’e gidiyor.

Redmi 9C

Sıralamadaki tek Samsung telefon dördüncü sırada yer alıyor. Galaxy A12 en çok satan dördüncü telefonu oluyor. Apple tarafında ise işler biraz kötü. iPhone 11 sekizinci sırada yer almayı başarıyor. Sıralama ayrıca Poco X3 Pro, Redmi Note 10s, Poco X3 NFC, Redmi Note 10 ve Redmi 10 şeklinde gidiyor.

Aliexpress’ten satılan ve en popüler olan bu telefonlar Apple ve Samsung’u üzecek gibi görünüyor. Ancak bu iki teknoloji devi satışlarını genellikle kendi mağazalarında gerçekleştiriyor. Bu yüzden satışların Aliexpress’e yansımaması çok normal. Bakalım araştırma firmalarının ilerleyen günlerde açıklayacakları liste nasıl olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu