Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Uygun Fiyatlı realme 9i Tanıtıldı! Bu Model Yok Satar

Son zamanlarda oldukça ilgi çeken realme 9i, resmi olarak görücüye çıktı. İşte telefonun dikkat çeken fiyatı ve özellikleri.

Bütçe odaklı özellikler ile piyasaya sürülen realme 9i, uzun zamandır bekleniyordu ve sızıntılar ile gündemde sık sık yerini alıyordu. Telefon nihayet resmi olarak tanıtılıp piyasaya sürülerek müşterilerine fiyat ve özellikleri açısından bilgiler sağlamış oldu. Gelin detaylara bir göz atalım.

realme 9i, Süper Fiyatı ve Özellikleriyle Raflarda Yerini Aldı

Bütçe dostu akıllı telefonun 4GB RAM ve 64 GB depolama varyantı 188$ fiyat etiketi ile tanıtıldı. Telefonun daha yüksek olan 6GB RAM ve 128 GB dahili depolama seçeneği ise 215$ fiyat etiketi ile raflarda yerini aldı. Siyah ve mavi renk seçenekleriyle satılan telefon özellikleriyle de bir hayli dikkat çekici.

Özellikler açısından akıllı telefon modern bir tasarıma sahip ve 6,6 inç delikli IPS panel taşıyor. 90Hz yenileme hızı taşıyan akıllı telefon, Full HD+ çözünürlük sunarak görsel deneyimi zenginleştiriyor.

realme 9i

Arkasında 50 Megapiksel birincil lens, 2 Megapiksel makro sensör ve 2 Megapiksel beyaz-siyah renk dengesi için derinlik sensörü taşıyor. Selfie çekimler için önde yapay zeka destekli 16 Megapiksel lens mevcut.

Qualcomm Snapdragon 680 yonga setinden güç alan akıllı telefon, 5GB sanal RAM desteği ile performansını da büyük ölçüde artırabiliyor. Kutudan 5.000 mAh kapasiteli pil ile çıkan ve Android 11 tabanlı realme UI 2.0 işletim sistemine sahip olan telefon 33W hızlı şarjı destekliyor. Bu detaylar ile yazımızın sonuna geliyoruz ve bütçe dostu telefonun ülkemize gelmesini temenni ediyoruz. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu