Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A90 orta segment değil amiral gemisi olacak!

Bir süredir haberlerini yaptığımız ve Galaxy A80 zannettiğimiz Samsung Galaxy A90 2 farklı versiyon ile amiral gemisi pazarına yeşil ışık yakacak!

Son dönemde bazı üreticilerin amiral gemisi yonga setleri ile orta segment fiyatları birbirlerine karıştırdığını görüyoruz. Buna en güzel örnek ise sanırız Meizu 16th ve Pocophone F1 olarak gösterilebilir. Huawei de Honor 20 Pro gibi modellerle daha uygun fiyatlı telefonlarını yüksek donanımla kullanıcılarına sunmak istiyorlar. Bu pazarda Samsung yok ve Samsung anladığımız kadarıyla yeni nesil Samsung Galaxy A90 modeli ya da modelleri ile bu pazarda kendine yer bulmak istiyor. Bugün ortaya çıkan detaylarda bunu destekliyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Samsung Galaxy A90 5G ile gelecek!

Markaların 5G desteğini orta segment pazarına getirmek istediklerini biliyoruz. Samsung da Galaxy A90 modelinin bir 5G‘li versiyonunu sunmaya hazırlanıyor. Bir de standart 4G‘li versiyon bulunacak. Bu noktada anlayacağınız üzere her iki Galaxy A90 da Snapdragon 855 yonga seti kullanacak. Bu da Samsung tarafında bir ilk olacak; zira orta segment pazarında telefon üreten Galaxy A serisi ilk kez amiral gemisi bir işlemci kullanacak.

SM-A905 ve SM-A908 kod adı ile görüntülenen telefonların ekranları 6,7 inç boyutunda olacak. Ayrıldıkları yerler ise kamera tarafında oluyor. SM-A905 modelinde 48 MP + 12 MP + 5 MP kamera dizilimi bulunurken SM-A908 modelinde 48 MP + 8 MP + 5 MP kamera dizilimi bulunacak.

Bununla birlikte “Tilt OIS” adı verilen yeni nesil bir dengeleyici telefonlara eşlik edecek. Bu Tilt OIS adı verilen teknoloji hakkında ise sağlıklı bir bilgi bulunmuyor ama bizim anladığımız kadarıyla hybrit bir OIS teknolojisinden bahsedebiliriz…

Samsung Galaxy A40 Türkiye’de satışta! İşte özellikleri ve fiyatı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu