Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A33 Şarjı ile Hayal Kırıklığı Yaratacak!

Şarj konusunda sıkça gündeme çıkan Samsung, Galaxy A33 5G akıllı telefon serisine getirdiği şarj özellikleri ile şaşırttı. İşte detaylar.

Yakın zamanda Bluetooth SIG gibi sertifika programlarında ortaya çıkan Samsung Galaxy A33 5G, bu sefer FCC sertifikasından onay alarak bizlere şarj özellikleri açısından bilgiler kazandırdı. İşte telefonun pil boyutu ve şarj özellikleri.

Samsung Yine Şaşırtmadı! Galaxy A33 5G İlkel Şarj Özellikleri ile Geliyor

FCC sertifikasına baktığımızda telefonda artık çağ dışı olan 25W hızlı şarj desteği görüyoruz. Cihaz 25W hızlı şarjı desteklerken, perakende paketinde 15W şarj adaptörü ile gelecek.

Sertifika ayrıca EB-BA336ABY model numarasına sahip bir pil içereceğini ortaya koydu. Bu pilinde 5.000 mAh pil kapasitesi sunduğunu biliyoruz. Son olarak liste, 5G, LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1 ve NFC gibi bağlantı özelliklerini ortaya çıkarıyor.

Samsung Galaxy A33

Bilinen diğer özellikler açısından akıllı telefonun 6.4 inç AMOLED ekran ile geleceği yer alıyor. Full HD+ çözünürlük sunacak telefon, bir Dimensity yonga seti tarafından desteklenecek. Kamera kurulumunda ise 48 Megapiksel birincil kamera, 8 Megapiksel ultra geniş lens ve 5 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik lensleri yer alıyor.

Ön kamerası hakkında bilgi olmayan telefon IP67 suya dayanıklılık koruması içerecek. Şubat ayında görücüye çıkması beklenen telefonun ülkemizde de satışa çıkması bekleniyor. Fiyat detayları henüz belirsiz ve Samsung ve cihazları hakkında yeni gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu