Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch SE 2, Yepyeni ve Cezbedici Tasarımı ile Geliyor!

Şirketin önümüzdeki yıl piyasaya süreceği Apple Watch SE 2 akıllı saat serisi, yeni detayları ile gündemde parlıyor. İşte detaylar.

Cupertino devi, kısa bir süre önce Watch Series 7 akıllı saat modelini piyasaya sürmüştü ve görünüşe göre şirket, giyilebilir cihaz sektöründe yeni modeller piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Son raporlara göre Apple, Watch SE 2 ile seriye büyük yenilik getirecek.

Apple Watch SE 2, Dayanıklı Tasarımı ile Çok Dikkat Çekecek

Önümüzdeki yıl şirketin, Watch SE 2 olarak adlandırılabilecek güncellenmiş bir Watch SE versiyonunu piyasaya süreceği bildiriliyor. Bu yeni akıllı saat ile birlikte şirket, Watch Series 8 modelini de 2022’de piyasaya sürecek.

Watch SE 2, düşük bütçeli müşterilere yönelik orijinal iPhone SE modelleri ile uyumlu olacak. Normal Apple Watch modellerine benzer tasarımlara sahip olacak ancak, kan oksijen sensörü ve EKG gibi bazı gelişmiş özelliklerden yokun olacak.

Apple Watch SE 2

Şimdiye kadar, Watch SE 2’nin özellik açısından neler sunabileceği hakkında hiçbir şey bilinmiyor. Tasarım detaylarının ise hafif ve ince olacağı bildirildi. Ayrıca Apple, bu akıllı saat modelinde sporcuları hedef alacak olan güçlendirilmiş ve dayanıklılığa sahip bir tasarımı da getirecek. Böylece saat, düşmelere ve çizilmelere karşı dayanıklı bir kasayı taşıyacak.

Şu anda teknoloji devi, Apple Watch Series 7, Apple Watch Series 3 ve Apple Watch SE olmak üzere üç akıllı saat serisine sahip. Önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Watch SE 2 ve Series 8 ile tekliflerini genişletecek. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu