Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji Haberleri

Infinix Zero Ultra’nın Fiyatında Heyecanlandıran Gelişme

Kamera ve hızlı şarj özelliğiyle öne çıkan Infinix Zero Ultra modeli açıklanandan çok daha düşük bir fiyattan satışa sunulabilir.

Infinix Zero Ultra, markanın en pahalı ve teknik anlamda en dolu telefonu olarak ekim ayında resmi olarak duyuruldu. 200 megapiksel ana kamera, 180 watt hızlı şarj desteği, Dimensity 920 yonga seti ve 120Hz taram

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre telefon 20 Haziran tarihi itibariyle ilk kez satış listesine konacak. Kaynak ayrıca telefonun merak edilen fiyatını da ortaya koyuyor. Rapora göre telefonun 8GB RAM + 256GB versiyonu ön sipariş sürecinde sadece 360 $ fiyattan satış listesine konacak. Daha önce açıklanan 520 $’lık fiyatla kıyaslandığında ön sipariş sürecinde fiyatta ciddi bir indirim sağlanacak.

Infinix Zero Ultra Özellikleri

Şık tasarımı ile göz dolduran telefonda 6,8 inç büyüklüğünde Full HD+ 3D kavisli AMOLED ekran yer alıyor. 900 nit tepe parlaklığa erişebilen bu ekran aynı zamanda 120Hz tarama hızında çalışıyor.

Zero Ultra, 6 üretim sürecine sahip MediaTek Dimensity 920 işlemcisinden güç alıyor. Infinix, diğer üreticilerin aynı fiyata amiral gemisi Snapdragon 8 Gen yonga setleri sunduğu göz önüne alındığında Zero Ultra modelinde daha güçlü bir işlemciye yer verebilirdi.

Gelelim telefonun kamera birimine. Arka bölümde OIS destekli 200 megapiksel ana kameraya 13 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Telefonun öne çıkan özelliklerinden biri de 180 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil. Markanın açıklamasına göre pilin yüzde 100 kapasiteye ulaşması sadece 12 dakika sürüyor. Telefonda ayrıca ekran altı parmak izi tarayıcısı, hafıza kart desteği, 3.5 mm kulaklık giriş ve stereo hoparlör bulunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu