Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Lu Weibing müjdeyi verdi; Snapdragon 875’li Redmi K40 Pro yolda!

Xiami başkanı ve Redmi’nin kurucusu olan Lu Weibing, ilk Snapdragon 875’li telefonu Redmi K40 Pro için spoilerleri vermeye başladı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni amiral gemisi için kolları sıvamaya başladı. Apple, 5nm süreçten geçen ilk A14 çipli  iPad Air 4‘ü duyurduktan sonra, Lu Weibing’ten de yanıt gecikmedi. Xiaomi kurucusu ve Redmi markasının genel müdürü olan Weibing, 5nm işlem sürecinden geçen yeni bir ürünün yaklaştığını belirtti. Bu ürün Mi 11 olamayacağına göre, geriye sadece bir seçenek kalıyor. O da Redmi K40 Pro modeli. Çinli blog yazarlarının da iddialarına göre Xiaomi, Snapdragon 875’li ilk amiral gemisi K40 Pro‘yu bu yılın sonlarına, ya da önümüzdeki yılın başlarına doğru piyasaya sürmeyi düşünüyor.

Söylentilere göre Redmi K40 Pro; tam ekran, büyük pil, yüksek güçlü hızlı şarj, büyük kamera lensleri vb. gibi büyük geliştirmeler ile gelecek. Bunun yanı sıra bazı güvenilir kaynaklar, K40 Pro modelinin ayrıca Snapdragon 875 yongasını kullanan ilk akıllı telefon olacağının da altını çiziyor.

Bir sonraki amiral gemisi cihazların hayat bulacağı Snapdragon 875 yonga seti, 5nm işlem sürecine dayanıyor ve Samsung tarafından üretiliyor. Hatırlarsınız Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Qualcomm’un 5G destekli üst düzey akıllı telefon mobil işlemcisi için, 1 trilyonluk sipariş almıştı. Ardından şirket hiç durmadan kolları sıvamaya başladı ve Kore’deki üretim hattında seri üretime geçtiğini bildirdi.

Bakalım Xiaomi, dünyanın ilk Snapdragon 875’li telefonu K40 Pro’yu ne zaman piyasaya sürecek? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu